Hogy szólítjátok a férjeteket?
A keresztnevén?Vagy becézitek?Ez eddig oké, de attól, hogy apa, apuci engem kiráz a hideg.Most is olvastam egy kérdést, és nem tudom eldönteni, hogy kiről van szó, a kérdező apjáról, vagy férjéről.
A fiam hívja az apját apának, de én nem szoktam.Ti?
Én Kicsimnek hívom a tőlem 20 kilóval nehezebb páromat :)
De ha mérges vagyok, akkor a keresztnevén.
Ez az Apa, Anya dolog egymás közt engem is irritál.Szüleim és nővéremék is így szólítják egymást.
Nálunk is van gyerek, de nem jön a számra hogy így szólítsam a páromat.
Na az tényleg elég fura lenne nálatok :)))
Tényleg fiatalok vagytok !
Én 25 vagyok, párom 30 iker lányaink vannak és most jönnek a kistesók, de én még így is néha fiatalnak érzem magam :)
Kedves utolsó!
Teljesen egyetértek veled, de én a saját közegemben is azt látom, hogy annál a családnál ahol a nő a férjét Apának hívja, teljesen kihalt a romantika. Persze lehet hogy ez máshol nem így van, de én ezt látom.
Én már csak azért sem hívnám a párom Apának-már ha lenne- mert a jelenlegi "kiszemelt" jóval idősebb nálam, és egy kívülállónak enyhénszólva az jönne le, hogy apakomplexusom van, pedig nincs. =)
igen ez engem is zavar! De nem is áll rá a szám, hogy így hívjam a férjem. Nekem Nyeszli marad, ez egyedi személyes becézés. Mondjuk én alapvetöen utálok mindenkit a nevén szólítani. A barátnöimnek is mind becenevük van. Szerintem ez azért van, mert én is utálom ha a nevemen szólítanak...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!