Hány évesen költöztetek el otthonról?
Figyelt kérdés
Egyedül, vagy a párotokkal?2020. szept. 30. 23:55
31/42 anonim válasza:
Latin nyelven irt, es krva nagy sznob
32/42 anonim válasza:
Nem sznob csak csökkent intelligenciájú.
35/42 anonim válasza:
17-évesen koliba-onnan 19-évesen saját házba, anyám szült még egy gyereket az idegeimre ment, nem tudtam tőle tanulni/aludni így aztán buktam egyszer úgyhogy menni kellett, azóta nem voltam náluk.
36/42 anonim válasza:
A nagy értetlenkedőknek, akik nem vettek fáradságot fél perc guglizásra elmagyarázom:
De facto: gyakorlatilag
De jure: elméletileg, papírokat.
Tehát gyakorlatilag már 15 éves korom óta nem a szüleimmel élek. De a papírok szerint a lakhelyem a szüleimnél van.
Sajnálom, hogy túl sok munkát okoz két-három kattintás utánanézni ezeknek...
37/42 anonim válasza:
Ember, magyar oldalra magyar szó való, én sajnálom hogy képtelen vagy ezt felfogni.
38/42 anonim válasza:
20 évesen költöztem külön, egyedül. Aztán most pár hete költöztem a páromhoz.
25N
39/42 anonim válasza:
de facto you are a retarded subhuman
40/42 anonim válasza:
Érdekes fényt vet az oldal színvonalára, hogy engem aki szépen elmagyarázta plusz kizárólag a kérdésre válaszolt 0%-ra pontoztak. Míg mások akik csak személyeskedő alpári szövegeket okádnak ide, viszont senkit sem zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!