Gyerektartást emelést kértem,a válasz keressek jobban fizető munkahelyet. Ha ő ilyen keményítsek be én is? Van esélyem?
Egyelőre bíróság bevonása nélkül kértem exem emeljünk a gyerektartáson. Erre nekem esett h nem a gyt-re kéne alapoznom hanem jobban fizető munkahelyre menni.
8-16ig netto 140et keresek,plussz csp 13.700 plussz a gyt 20.000ft. 163.000ft az össz bevételem.
1 müszakhoz képest jól keresek. A suliba nem is jár semni kedvezmény az étkezesre sem. 25-30 ezer ftra szerettem volna emeltetni. Volt párom 3 müszakba dolgozik túlórázik is néha. Az a cég ahol van 2 túlórával kb 250-300 ezer ft között fizet. Albérletre nem költ mert munkás szállón van. Ezért nem is viszi el sose a gyereket. Kb havi 1szer vasárnap beugrik hozzá pár órára. Ez miatt túlórát vagy plussz munkát vállalni se tudok. 2. Osztályos a gyerek kicsi ahoz hogy egyedül hagyjam,segitségem nincs bébiszitter meg 1000ft/óra alatt szóba se áll az emberrel. Amit keresnék plussz munkával vinné a bébiszitter.
4 éve még kevesebbet keresett ő is azért egyeztem bele a 20.000ftba. De már a minimál bérből is többet kéne fizetnie
Nagyon felbosszantott exem ezzel a dumával azon gondolkozom hogy hivatalos útra terelem és a mindenkori jövedelme 20%-t kérem minimum 25.000ft-t-tehát ne tudjon kijátszani h felnond elmegy munkanélkülire. Azt halottam h ha igy kérem akkor a minimum összeget akkor is ki kell fizetnie. Nagy bunkóság lenne tőlem ez?
Vagy nem kell bizonytalan kapcsolatba, bizonytalan háttérrel gyereket vállalni
apuka meg használhatott volna óvszert egy bizonytalan kapcsolatban.
szegényke bizonyára azért lakik munkásszállón, mert a szemét anya havi 15 ezerrel lehúzza
Az egyetlen gond az, hogy az apának NEM KELL a gyerek, eszében sincs magához venni - azaz az ODAADÁS szóba sem jöhet.
Ugyanis a gyereket nem lehet odaadni, ha a másik fél nem akarja magához venni!
De az ilyen apáknak meg hozzászóloknak igencsak legörbülne a szája, ha nekik kellene egy vagy több gyereket nevelni munka mellett!
#30 Nem kell Anyukának magára költeni, csak kajára aztán kész.
hát nem is jut nekik legtöbbször semmivel se több. fölösleges itt osztanod az észt..
Nem gondolom hogy olyan hű de nagy emelést szerettem volna tőle kérni,amire az kell legyen a válasz részéről hogy el lehet kotrodni 3-4 müszakba dolgozni. A gyerek augusztusba töltötte a hetet, 2. Osztályos,kicsi ahoz hogy egyedül hagyjam szerintem.
Apukának nem kell a gyerek,akar havi 1szer a szüleihez is vihetné hétvégére mikor megy. De inkább vissza fele jön be egy kicsit hozzá.
Mikor márciusba bezárt a suli en voltam vele fizetés nélküki szabin majdnem 3 hónapot. Mondtam neki lehet cserélni én fizetek neki gyt-t fel volt háborodva. Az volt a szerencsém h volt félretett pénzem. Az adókedvezményt már 3 éve egy összegbe kérem és eddig nem kellett hozzá nyulni. Meg olykor havi 5-10 ezret félre is tudok rakni
Akkor meg miért akarsz emelést kérni?
talán azért, hogy ne_folyamatos_lemondások árán tudjon félretenni 5-10 ezret...?
A kérdezö sehol nem írta, hogy a KÖZÖSEN használt ingatlanban lakik - ugyanis a legtöbb esetben albérletben élnek a nök a gyerekkel -, de még ha így lenne is, az nem azt jelenti, hogy az ex vette az ingatlant, hanem vagy közösen, vagy akár a nö vette még a kapcsolat elött vagy örökölhette a szülöktöl!
De remélem, a nagyszájú válaszoló nem szaporodik, ö lenne ugyanis a legjobb érv kényszerkasztráció mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!