Akiknek elváltak a szüleik, és a szüleiknek lett új párjuk, esetleg született féltestvérük, vagy lett mostohatestvérük: hogy jöstök ki a mostohaanyátokkal/apátokkal, fél/mostohatesókkal?
11 voltam amikor szüleim el váltak azóta anyumról nem tudok semmit , hogy mi van .
Apummal élek , jól ki jövök a párjával . Nincs tesóm , apum és a párja szeretnének közös gyereket majd .
Anyának a kapcsolat elején utáltam a párját. Aztán egy pozitív csalódás volt. Most nagyon jól kijövünk egymással. Itt született egy féltesó is.
Apának a barátnőjét nagyon imádtam az elején. Aztán a tündérből lett egy igazi gonosz mostoha. Egy szót nem képes már hozzám szolni, apát sem engedi hogy nagyon találkozzunk. Itt van egy mostohatesó akivel viszonylag jól kijövök
Nekem már újra együtt vannak a szüleim, de nem mindig volt így. Volt anyának és apának is párja abban az időben, anyai oldalról 3 idősebb mostohatesóm volt, apai oldalról 5 mostohatesó, egy kivételével mindegyik kisebb volt nálam.
Anyai ággal nem igazán találkoztam, nem voltunk rosszban, de jóban se. Apámmal maradtunk az öcsémmel, borzasztó volt 4 kisgyerekkel együtt lakni, minden különböző korban volt gyerek (gimis, felsős, alsós, óvodás és egészen pici), és a mostohaanyám se volt a helyzet magaslatán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!