Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zártatok már ki az életetekből...

Zártatok már ki az életetekből rokont, családtagot? Ha igen nehéz volt?

Figyelt kérdés

2020. szept. 27. 12:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az egész családot, összes rokont. A szüleim bántalmaztak egész gyerekkoromban, anyám pszichopata, apám alkoholista, a rokonság többi részével meg sose volt szoros a kapcsolat, mert anyámékat ők se bírták elviselni, szóval bennem nem alakult ki semmilyen kötődés feléjük.

Nagyon nehéz volt egyedül talpraállni érettségi után, de életem legjobb döntése volt és azóta sem hiányoztak egy percig se.

2020. szept. 27. 14:33
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Anyámat 16 évesen (most 44 vagyok). Soha többé nem láttam, nem is akarok hallani róla, teljesen elvágtam minden kapcsolat lehetőségét. Egy rokonom sincs akivel kapcsolatot tartok.
2020. szept. 27. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Ex-anyósomat. Csak azért családtag kategória, mert a gyerekem nagyanyja. A gyerekem apjával 10 éve elváltunk, akkor ő ott felszívódott. Ezután 8 évig még heti szinten tartottuk a kapcsolatot az anyjával, de egyszercsak betelt a pohár, elég volt. Nehéz volt kizárni az életünkből, mert eleinte "visszamászott az ablakon". Mostmár nagyjából nyugi van, évente egyszer hallat magáról, de nem reagálok. Egy mérgező kígyó.
2020. szept. 27. 16:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyámat! Közölte velem hogy neki nincs unokája és gyermeke sem! Ugyanezt eljátszotta a bátyámmal is kb 15 éve. Nekem ez nagyon rosszul esik! Sajnos ő akarta ezt így de hiányzik a lányomnak is a nagyi. Sajnos esély sincs arra hogy megoldjuk a problémát és neki egy kedves ismerőse jelenti a mindent!Szerintem nem kevés köze van a helyzet alakulásában. Én minden tőlem telhetőt megtettem érte de mégsem vagyunk elég jók.
2020. szept. 27. 20:15
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem volt nehéz. Apám világ életében alkoholista volt, 18 éves korom óta nem láttam. Anyám meg mindig is munkakerülő élősködő volt. Amíg mamám élt, addig rajta élősködött, még 2 gyereket is szült neki az új pasijától, 4-en laktak nála. Aztán mamám meghalt sajnos és utána belőlem próbált volna megélni.

15 éve nem tartom vele sem a kapcsolatot, azt sem tudom hol lakik.

2020. szept. 28. 13:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Anyám, 9 éve. Sosem volt egy minaanya, de nem gondoltam, hogy nem szeret minket, csak azt hittem, nehezen mutatja ki.

Karácsony volt, ő hívott át minket vacsorára, mint mindig. Ő az asztalnál telefonozott, az épp aktuális pasijával. Pont láttam hogy azt írja neki: sajnálom, hogy nem vagy itt. A gyerekeim még mindig a nyakamra járnak. Elősködők. Úgy utálom őket.

Felálltam, kérdőre vontam, ő meg csak a vállát huzogatta. Én azóta egy rohadt szót nem szóltam hozzá. A nővéremmel néha beszélnek. Sokáig hiányzott, néha gondoltam rá, hogy megkeresem, hátha megbeszéljük... de ő se keresett, egy bocsit nem üzent soha, a tesómnál se érdeklődik utánam.

2020. szept. 29. 16:15
 17/17 anonim ***** válasza:
a nagymamám. Beteg volt, sokszor nem ismert fel, néha tévképzetei voltak, és elhordott minden kurvhának, meg ilyesmi. Sajnos, évekig nem néztem felé, mindent magamra vettem, pedig csak a betegsége beszélt belőle... anya szerint, tiszta pillanataiban kérdezte hol vagyok... a temetésén jöttem rá, hogy buta voltam. :(
2020. szept. 29. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!