Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukák. Ki áll hozzátok...

Apukák. Ki áll hozzátok közelebb? A feleségetek vagy a lányotok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 17:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
81%
#51, te ezt szerencsére nem érted, amiről nem tehetsz, de hogy itt is megtaláltad a frocsögésre az alkalmat, az szép!Ebben a mondatban: "Valószínűleg ha a lány hagyta volna megd..ta volna."(mármint a saját lányát) kizárólag rosszindulat, és férfigyűlölet szűrhető le! Egészségedre!
2020. szept. 27. 00:04
 52/63 anonim ***** válasza:
95%
Ideális esetben szerintem nem lehet választani, talán apuka nem dugja a lányát és nem pelenkázta az asszonyt... érted
2020. szept. 27. 00:36
 53/63 anonim ***** válasza:
16%

Nem vagyok férfigyűlölő, sőt nő sem, úgyhogy ne frocsögj itt, akármit is jelent...

Mellesleg ismertem 1-2 degeneráltat, akik igen, megdugták volna a saját lányukat.

"Ideális esetben szerintem nem lehet választani, talán apuka nem dugja a lányát és nem pelenkázta az asszonyt... érted"

Sajnos mindkettő előfordulhat. érted

2020. szept. 27. 00:53
 54/63 anonim ***** válasza:
93%
Örülök, hogy nem vagy férfigyűlölő, viszont a kommentedből mégis az süt, hogy az vagy!
2020. szept. 27. 01:01
 55/63 anonim ***** válasza:
17%

Az ha neked ez süt le belőle az a te problémád, nem tudok és nem is akarok veled mit kezdeni, menj orvoshoz vagy mit tudom én,ha mindenhol férfigyűlölőt látsz az se egészséges...

És jah hetero férfiként se férfigyűlölő se nőgyűlölő nem vagyok, na bumm nagy kaland.

Ezen felül egyébként igen egy egészséges elméjű férfinek a nő az első, a lánya csak második lehet, akinél ez fordítva van ott valami nem stimmel a fejében, még ha ezt nem is hajlandó beismerni még magának sem. Ha meg rá van hagyva,és a lány is valamilyen szinten defektes na abból könnyen idővel vérfertőzés lesz...

2020. szept. 27. 01:11
 56/63 anonim ***** válasza:
93%
#56, nehogy azt mondd már, hogy amelyik apa jobban szereti a lányát, mint a feleségét, "abból könnyen idővel vérfertőzés lesz..." Ez úgy hülyeség, ahogy van, nulla a valóságalapja!
2020. szept. 27. 01:19
 57/63 anonim ***** válasza:
3%
Attól még tény!
2020. szept. 27. 02:34
 58/63 anonim ***** válasza:
24%

Jajj de jó hogy lecsípett a válaszból...

Eredetileg: " attól hogy te szerinted "hülyeség" "Nincs valóságalpja" Attól még tény!"

2020. szept. 27. 02:37
 59/63 anonim ***** válasza:
31%
Amúgy ha pszichológiailag közelítjük meg egy nőnek a gyereke, a férfinek a felesége az első normális esetben. Ennek pedig az az oka, hogy a férfi csak közvetetten van jelen a gyermek születésébe, sokszor a gondozásában is, így ő a feleségen keresztül kapcsolódik a gyermekhez. Válás esetén a gyermek kerül első helyre amíg a férfi egyedül van, de ha lesz új párja már ő fog, mivel a gyerek az exéhez köti, akivel nyilván ilyenkor már nem akar kommunikálni. Lásd: a legtöbb apuka válás után kiposztol minden láthatáson 50 képet a gyerekkel, ez nem a gyerekről szól, hanem az exnek egyértelműen. Érdekes módon mikor lesz új párja már ezeknek a képeknek a helyét átveszik a közös szelfik. Szóval mindenki szidja a férfiakat, hogy milyen szemetek hogy ha új nő lesz, akkor nem foglalkozik a gyerekkel, de alapból ez egy természetes folyamat. Hiszen ha azt vesszük biológiailag is a nő feladata a gyermek nevelése, a férfi csak a létrehozásban játszik szerepet, tehát ha jön új nő akkor új család alapítása lesz a legfőbb cél, ahol teljes értékű családtag lehet. Tehát ahol a férfinak a gyerek az első, ott vagy nem szereti annyira a párját amennyire kellene vagy csak szimplán ez a lelkiismeret furdalásról szól
2020. szept. 27. 07:48
 60/63 anonim ***** válasza:
96%
Azt kéne csak felfogni, hogy az a szeretet amit a lányod iránt érzel és az a szeretet amit a feleséged iránt, az két teljesen különböző típusú szeretet, ennélfogva nem összehasonlítható. A feleségedbe szerelmes vagy, vonzódsz hozzá. Az rég rossz, ha a lányod iránt ugyanezt érzed. A lányodat gyerekedként szereted, nem úgy, mint nőt.
2020. szept. 27. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!