Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukák. Ki áll hozzátok...

Apukák. Ki áll hozzátok közelebb? A feleségetek vagy a lányotok?

Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 17:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
38%
Ha ritkán talizol a gyerekkel, mégis kihez húzna jobban?Tudom,tudom a "luvnya" kavarja a sz@rt a háttérben.
2020. szept. 26. 21:41
 42/63 anonim ***** válasza:
33%
Nem az én hibám hogy nem vagyok vele és az se, hogy alig találkozunk. Ez van🤷‍♂️
2020. szept. 26. 22:00
 43/63 anonim ***** válasza:
51%

A ferjemnek a lányavan az első helyen. Szerinte ő áll közelebb hozza. Azóta nem szexelünk. Mondtam, akkor dugjon vele.

Eltelt x év a lánya lelépett, azóta vágyakozik mikor leszek hajlandó újra szexelni vele. Kérdem mi a fa** nincs itt a lány jó vagyok én is.

Ne értsen senki félre, nem tenyleges "dug.."-ról van szó. Csak ha az ő intimitását testi (egymashoz bujas filmezéskor) és lelki (iskolai barinős beszámolók) szinten egy tinilany kielégítette, akkor most hogy ez nincs már, mit jön pitizni, hogy ugy hianyzik neki a "felesége"??

Apukák...tessék felnőtt nőket felnőtt nőként kezelni egy parkapcsolatban. A lanyotok nem a mini szerelmetek. Ha megis ugy erzitek az eleg beteges.

2020. szept. 26. 22:27
 44/63 anonim ***** válasza:
50%

45, az a beteges hogy a lányára irigykedsz és hogy zsarolod a szexmegvonással. Egészséges mentalitású emberek között, egy normális kapcsolatban a szex nem egy kiváltság hanem egy mindentől független, rendszeres örömszerzési forma.

Csoda hogy még nem hajított ki. Igazi madár hogy ezt tűri.

Mondjuk ezer százalék hogy szeretőt tart, ezt senki nem bírná félrelépés nélkül. Amit te nem adsz meg neki, megkapja mástól.

2020. szept. 26. 22:33
 45/63 anonim ***** válasza:
73%
Ertheto hogy faj de ezt azert tul vitted.... tenyleg csoda hogy meg nem dobott ki....
2020. szept. 26. 22:36
 46/63 anonim ***** válasza:
60%
45ösnek valahol igaza van, számomra visszataszítóak azok a férfiak akik szerelmüknek hívják a lányukat, szájrapuszit adnak neki, esetleg még együtt is alszanak. Aztán csodálkoznak ha jön egy nő, a gyerek meg úgy kezd el viselkedni mint egy féltékeny feleség
2020. szept. 26. 22:56
 47/63 anonim ***** válasza:
91%
Közelebb a feleségem áll -hiszen mi ketten EGY házasPÁR vagyunk, a gyerekeink már tőlünk, mint párból származnak-, de a lányaimhoz egész más jellegű gyengédség fűz. Hogy mást ne mondjak, ők sehogy nem tudnak felidegesíteni, ellentétben a feleségemmel, de attól még ő a párom!
2020. szept. 26. 23:06
 48/63 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező, egyértelműen a párom.
2020. szept. 26. 23:15
 49/63 anonim ***** válasza:
66%
Mindketto ugyan olyan fontos!
2020. szept. 26. 23:41
 50/63 anonim ***** válasza:
34%

"A ferjemnek a lányavan az első helyen. Szerinte ő áll közelebb hozza. Azóta nem szexelünk. Mondtam, akkor dugjon vele.

Eltelt x év a lánya lelépett, azóta vágyakozik mikor leszek hajlandó újra szexelni vele. Kérdem mi a fa** nincs itt a lány jó vagyok én is.

Ne értsen senki félre, nem tenyleges "dug.."-ról van szó. Csak ha az ő intimitását testi (egymashoz bujas filmezéskor) és lelki (iskolai barinős beszámolók) szinten egy tinilany kielégítette, akkor most hogy ez nincs már, mit jön pitizni, hogy ugy hianyzik neki a "felesége"??

Apukák...tessék felnőtt nőket felnőtt nőként kezelni egy parkapcsolatban. A lanyotok nem a mini szerelmetek. Ha megis ugy erzitek az eleg beteges."

Teljesen egyetértek veled, mondjuk csodálkozom hogy nem tetted még ki, azt a beteg faxt.

Valószínűleg ha a lány hagyta volna megd..ta volna.

2020. szept. 26. 23:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!