Apukák. Ki áll hozzátok közelebb? A feleségetek vagy a lányotok?
Hmm miért nincs olyan választási lehetőség hogy semelyiknek?
Nem kivételezünk, ha az egyik nem kap, akkor semelyik.
De van ilyen opció, ha ezt választod!
Olyan viszont nincs, hogy mindkettőnek adsz egyet-egyet, mert az orvosok nem fognak téged meggyilkolni.
22: nem, ez nem jó példa. Ugyanis a természet törvénye szerint ilyenkor MINDIG a fiatalt, az erősebbet illeti meg ez a jog, hiszen ő a jövő, az idősebb pedig segíti az ő boldogulását. De ezt a döntést nem azért hozod meg, mert ő a gyereked. Random idegennel is mindenki a gyereket mondaná, ez így természetes.
Ha ilyen szituációról van szó, akkor mind a kettőt felajánlod, ha már áldozatot kell hozni.
Ne haragudj, de ez akkora butaság, hogy ezt nem is érdemes cáfolgatnom!
Egyébként nem random idegenekről szól a teszt, hanem két hozzád közelállóról, akikkel szemben te hozol döntést. EZ EGY TESZT!
Leírtam, mindkettőt nem ajánlhatod fel!
(22 voltam)
27: sajnálom, hogy nem tudsz a saját dobozodon kívül gondolkodni, nem butaság, amit írtam. A saját gyerekedet választod, mert ez egy ösztönből, zsigerből hozott döntés, nem lehet racionalizálni. Az idegen példát azért hoztam fel, mert ez egy olyan döntés (pont a zsigeri volta miatt) hogy mindenképpen a gyereket fogja mindenki választani. De ez nem a szeretet kérdése, nem ez fogja eldönteni, hogy kit szeretsz jobban.
De mint írtam, megosztó téma, ezen az oldalon pedig nem szoktak konstruktív viták kialakulni, egyből le is lettem hülyézve a más véleményem miatt (ami nem is más, csak egy másik nézőpont, de nem bonyolítom jobban), úgyhogy részemről le is zártam, nekem elég, hogy megoszthattam a nézőpontom.
#28:a legtöbb házasság azért van szerintem halálraitélve, mert a felek nem is ismerik egymást igazán,nem tisztelik, becsülik a másikat. A szexben sem hasonlóak az igényeik, egyik fél naponta akarná, a másiknak heti egy is elég lenne bőven. De erről a kapcsolat elején nem beszélnek, mindenki igazodni akar a másikhoz.
Véleményem szerint amíg pici a gyerek addig ő van első helyen a magatehetetlensége okán is( persze a párok törődjenek egymással, járjanak el,stb),majd ahogy nő a gyerek és lassan kirepül a szülők ismét jobban tudnak egymásra figyelni.
Szerintem is az a baj a házasságokkal, hogy mindenki a gyerekeket bálványozza.
Mindenki "lefele" szeret. Gondoljatok bele, szeretjük a szüleinket, aztán elég idősek leszünk a saját élethez, akkor otthagyjuk őket egy kapcsolatért (ami az élet rendje), de a szülő még mindig minket szeret a legjobban, mi meg már a párunkat vagy a gyerekünket. És soha nem lesz az, hogy egyszerre szeretjük egymást "elsőnek".
Te odaadod a vesédet a gyerekednek anyukáddal szemben. Anyukád neked adná. Nincs egyenlőség, mert lefele megy a szeretet. Ezért van annyi rossz anyós, vagy csak sima édesanya, akik többet várnak a gyerektől a szeretetükért cserébe, pedig ha felfognák, hogy a gyerek egy idő után elmegy, de a párunk marad, akkor mindenki jobban járna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!