Húszon,harminc évesek éltek még együtt szülővel,mert nem tudtok házat venni? Hogy bírjátok?
Sziasztok!
Én ugyan 30 éves vagyok,de 4 éve van rendes állásom,mert későn kezdtem el a fősulit. Fősuli mellett diákmelót vállaltam,de az akkori keresetem elment az ott lakásra,kajára,utazásra,jegyzetekre stb. 4éve dolgozom pakolok félre,de nehezen gyűlik a pénz. Adok haza rezsibe minimum 20ezret,télen többet. Külön elvagyok szeparálva emeleten,itt magamra főzők,vásárolok kaját,amire szintén azért elmegy pénz. Még biztos kell pár év mire önerőre összegyűjtök. Albérletbe amiatt nem megyek,hogy inkább a saját házam hitelét fizessem és ne havi 100 ezreket csak úgy azért,mert ott vagyok,de nem lesz az enyém. Még is rosszul érzem már magam itt.Hiába vagyok úgymond külön valamennyire a szülőktől még is nehéz velük az együttélés. Ti hogy vagytok ezzel,akik vannak még ilyen helyzetben? Mik a tervek? Hogyan tovább?
Persze ertem, de azert ha nrm autista az illeto akk nem csak egy valamihez van kimagaslo hozzaertese:) muszaj abbol valogatni ami van, munka teren, rugalmasnak lenni. Keves ember csinalja azt amit szeret meg ami erdekli.
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!