Ha egy anya kidobta a kukába szó szerint a gyerekét egyszer mert mérges volt rá, 4 év körüli gyerekről van szó, és a gyerek apja szedte ki onnan (baja nem történt a gyereknek) akkor az az anya pszichopata? Tulajdonképpen milyen ember az olyan?
Figyelt kérdés
Az eset nem most történt, már évekkel ezelőtt. Azonban most egy teljesen más ügyből kifolyólag eszembe jutott mit tett a saját gyerekével anno, mérgében bedobta a kukába, az apja szedte ki. Nem esett baja de ez nem szokványos. Pszichopata? Milyen az ilyen ember?
Valaki valami gonoszságot tett nemrég ellenem, és megfordult a fejemben talán ő az (az említett anya)
hisz lehet hogy elmebeteg?!
2020. szept. 23. 22:26
11/17 anonim válasza:
Remélem, az apuka minimum lekevert a "kedves" anyukának egy akkorát, hogy a feje körbe forgott, mert ilyenkor ez a minimum, válás előtt. Basszus, egy 4 éves gyereket? Ha majd a pasasom csinálna ilyet, akár az apja a gyerekének, akár nem, ne aggódjon, én kidobnám a faxit az ablakon, lelki ismeret furdalás nélkül...
12/17 Carragher_x válasza:
Vicces, hogy ha lekevert volna neki pár pofont, akkor az a hozzászólók többségénél rendben lenne, de az hogy beleállította a kukába, az aztán már pszichopatává teszi :D:D:D:D
13/17 anonim válasza:
Milyen ember? Mérges, fáradt, kikészült. Nem pszichopata.
Saját kuka, saját szemét, tudta hova dobja. Ha előtte dobta volna ki a késkészletet pengével felfelé és utána a gyereket, akkor lenne pszichopata. Valószínűleg olyan hisztit levágott a gyerek, amire semmi nem használt, hát beváltotta a "kiváglak gyerekem" fenyegetést, hátha tanul belőle.
14/17 anonim válasza:
Szerintem ez még akkor is morbid, ha a saját kukájába dobta.
15/17 anonim válasza:
Kukába a szemetet szokás dobni! Anyuci csak nem így érez a dedje iránt? Kérdező te vagy az a gyerek? Ha igen tudom milyen veled anyád különben. Ha amúgy normális, szerető jó anya, aki utána bocsánatot kért és nem tette többet,akkor volt egy kiborulása, lépj túl rajta! Ha nem, akkor sajnállak...
16/17 anonim válasza:
a "nem" szó kimaradt a "tudom anyád " előttről.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok 4-5 éves gyermek, azért köszönöm az igazán hasznos választ.
2020. szept. 24. 23:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!