Ennek ne tulajdonítsak nagy jelentőséget vagy hívjam fel rá a figyelmet?
Figyelt kérdés
A családom elfelejtette a névnapomat. Direkt nem szóltam, vártam, hátha valakinek eszébe jut vagy belenéz a naptárjába, és látja, de még a Facebookomon is vannak fent köszöntések. Amúgy nem érintene rosszul, ha alapból soha nem ünnepelnénk névnapokat, csak például a bátyám és anya meg apa névnapját mindig pontosan tudják, még ajándékozás is van, az enyémre meg valahogy mindig fel kell hívni a figyelmet. Most sem történt ez máshogy, itthon még senki nem köszöntött fel. Megértem hogy az iskolatársaimnak nem jut eszébe, na de hogy a szüleimnek sem....2020. szept. 17. 13:52
11/22 anonim válasza:
Boldog neved napját. Nekem is ma van, anyám büntet azzal, hogy nem hív fel, de hát, lelke rajta...
12/22 anonim válasza:
Ne szólj semmit! Ilyet nem lehet kierőszakolni. Ennyire szeretnek.
14/22 anonim válasza:
Legközelebb te is elfelejted az ő névnapjukat. Ennyi. Lépj ezen túl, konstatáld kit melyik polcra kell rakni.
15/22 anonim válasza:
Boldog névnapot! Majd te is felejtsd el az övéjüket. :)
16/22 anonim válasza:
Én még a saját névnapomat se tudom, nemhogy másét.
17/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Képzeld, az én lányomnak nincs névnapja, de már óvodás korában is együtt tudott ezzel élni, hogy sosem köszöntik, pedig az oviban nagy divat volt a névnapozás.
Szóval IDEJE LENNE FELNŐNI
18/22 anonim válasza:
17: sajnálom a gyereked, biztos vmi hülye névvel kell együtt élnie és még csak meg se ünnepelheti..
19/22 anonim válasza:
18as. Köszi, majd mondom neki. Biztosan örül majd. Megadjam az ímél címét, hogy felköszönthesd?
20/22 anonim válasza:
17-es, látom, sikerült megfognod a lényeget: Itt a gond nem az, hogy nem kapott névnapi köszöntést, hanem az, hogy a családján belül mindenki köszönt mindenkit névnapon, csak őt hagyják ki következetesen. Így azért már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!