A szüleim nagyon féltenek . Már túlságosan is! Mit tegyek?
Köszi az értelmes válaszokat .. :)
Egyébként hiába mondom hogy kivel akarok menni. Tudja és akkor sem akar. De most megengedte hogy lessz egy faluban egy bál és oda elmehetek. :) ez egy jó pont.. de a disco-t átaludhatom :/
szerintem aki 13 évesen már diszkóba megy és marad addig míg szeretne, ráadásul egyedül, nem bizti hogy jól jár. saját tapasztalat. ugyan én faterral jártam fel és időre mentünk haza általában( ne nevessetek ki, minden barátom csodálta meg nagyon csípték őt :D), de akkor is olyan szinten állok 19 éves fejjel, hogy gyakorlatilag kiégtem. nem izgat már a diszkózás egyáltalán. mondjuk a stílusom is más lett azóta, de...
kedves picicsajj:)
próbálj meg érveket felhozni és hátha:) addig kell hajtogatni, míg el nem gondolkoznak rajta a kedves szülők. előbb vagy utóbb, de beadják a derekukat, hidd el! :)
Ha hiszitek ha nem ma mehetek disco-ba :O
annyira várom (:
remélem nem jön közbe semmi :O :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!