Mindenki szülei beleszólnak a szerelmi életébe 19 évesen? Több lent.
19 éves vagyok, másfél éve van barátom. A gond az, hogy drága édesanyám még mindig jogot érez arra, hogy megmondja mikor és mennyit vagyok a párommal. Nyári szünet van, szeretünk együtt lenni a barátommal, és mindig azt hallgatom anyámtól hogy sokat vagyunk együtt és ez neki nem tetszik, mert nem tud itthon egyedül lenni/zavarja...mikor mondom hogy dehát nem is itthon vagyunk, hanem a barátoméknál, mindig jön a válasz hogy de nem költöztünk össze, és a felesége se vagyok úgyhogy ne legyünk ennyit együtt.
Szeptembertől úgyis dolgozunk én is és a barátom is, hogy hamarosan össze tudjunk költözni, úgyhogy biztos nem tudunk már ennyit együtt lenni.De anyám ezt nem érti...
Szerintetek ez normális dolog hogy hazudozik bármit, csak ne legyek vele ennyit?? Ti is voltatok így?
Kedves 21:02-es.
Nem vagyok egy ellenségeskedő típus, anyukával is beszéltem már jópárszor. Ha itthon vagyok, akár a barátommal akár egyedül mindig segítek a háztartásban, van hogy én főzök, de általában takarítani szoktam. Egyszóval akármiben, másban is lehet rám számítani. Kifejezetten lehet érezni hogy azzal van gondja, hogy egyáltalán találkozunk. Pedig elmondása szerint kedveli a páromat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!