Ha a férjemnek van egy kis szabadideje számítógépes játékokkal játszik. Más nem érdekli. Nálatok ez hogy van? Mit gondoltok erről?
Keltsd fel az érdeklődését.. Beszéljétek át.. Mást én se tudok mondani.
(Amúgy mivel játszik ennyi idősen?)
Én úgy olvasom, hogy neked az a bajod, hogy ő nem a gyerekkel játszik, hanem magában és ezért neked kell a gyerekkel játszanod. Szóval arra van szükséged, hogy néha te is szórakozhass, amikor ő köti le a gyereket?
Mondd el neki, hogy gyerekkel való játék az tiszta szórakozás neked a nőnek sem és néha vállalja át.
Természetesen sokszor szóltam neki, de nem válaszol, tehát a kommunikáció egy némával elakad.
Én értelmetlennek tartom, tanulhatna nyelvet, elmehetne gitározni, sportolni, foglalkozhatna a gyerekkel.
(Amúgy mivel játszik ennyi idősen?)-re válasz:
amerikai szerepjátékkal
pont azokkal, amit az egyik hozzászóló írt.
Ő csak játékfüggő, nem internetfüggő.
Szerintem 38 évesen már más is érdekelhetné, vannak értelmiségiek a közelünkben, és egyszerűen fáj a szívem, ha azt látom, hogy a másik férje hasznosan tölti a szabadidejét, az enyém meg lő mint egy 5 éves.
hát neked nem gyereked van, meg férjed, hanem két gyereked
sajnállak, ha ez számít
én kiköttetném a netet!
A sajnálatra nincs szükségem, nem vagyok az a típus, akinek ettől jobb lesz a kedve.
Én megoldást keresek, először arra voltam kíváncsi, hogy van-e valaki akinek hasonló problémája van.
A férj+gyerek=2 gyerek vicces megjegyzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!