Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férjemnek van egy kis...

Ha a férjemnek van egy kis szabadideje számítógépes játékokkal játszik. Más nem érdekli. Nálatok ez hogy van? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Életkorotok jó lenne. Férjem már 38 én 36 vagyok.
2010. aug. 6. 15:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a horgászat dupla program, azt tudják ketten is csinálni és a számítógép ugyanúgy függőséget okozhat, mint a játékgép és azért írt ide a nő, mert a párja nyilvánvalóan túlzásba viszi a dolgot. Nem hiszem, hogy fél órára ül le csak játszani. Ha valakinek ez normális, oké, csinálja így, én nem örülnék neki ha a férjem ezt csinálná.
2010. aug. 6. 15:40
 12/26 anonim ***** válasza:

nagy örömömre szolgálna, ha az én párom is le kötné magát szabadidejében akár számgépes játékkal, a nők lesegetése helyett az utcán/a neten

én 25 ő 32

2010. aug. 6. 15:45
 13/26 anonim ***** válasza:

A kérdező azt írta, hogy kis szabadidő, ebből következtetek, hogy nem napi 5-6óráról van szó.

Egyébként nem lesz hosszú életű a házasság, ha már ebbe is bele akar szólni. Ha valaki megmondja, hogy mit csináljak a szabadidőmben, akkor az már nem is szabadidő.

2010. aug. 6. 15:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem te érted félre. Arra célzott, hogy akármennyi szabadideje van, munkán kívüli idő azt géppel tölti. Márpedig ez így nagyon nem jó.
2010. aug. 6. 15:51
 15/26 anonim ***** válasza:

szerintem tökéletes ha egy pasi szem előtt van és nem a kocsmában

de szerintem neked kell találni érdekesebb dolgot a számára, amit esetleg veled művelhet. tuti benne lenne.

szóval agyalj

2010. aug. 6. 16:01
 16/26 A kérdező kommentje:

Nekem azzal van a bajom, hogy nem 18, 28 hanem már 38 éves és van gyerekünk is.

Ha már ennyire infantilis, akkor játszogathatna vele is, hogy ne nekem kelljen, mert én mindig a komolyabb hobbykat szerettem. A gyerekkel persze nincs kedve foglalkozni.

Amikor megismertem 26 éves volt, amíg tanultam képes volt egész hétvégén játszani. Az első számítógép megjelenése óta szerintem már eleget "lőtt".

Azt hittem, hogy idővel más hobbyja is lesz, pl. megtanul gitározni, amit 10 éve tervezget, de az ellenség lelövése az első, és nem sikerült messzebbre jutnia.

A figurák csúnyák (számomra) képzeletbeli, torzarcú lények, én utálom még nézni is őket.

Kérdésedre válaszolva én elsősorban festeni, rajzolni szoktam, főleg tájképeket.

2010. aug. 6. 16:04
 17/26 anonim ***** válasza:

Az okos felnőtt férfi nem játszik dedós játékokkal.

A butus nő nem tudja magát lefoglalni. Ilyenkor menj el sétálni barátnőddel, vagy a gyerekeddel, kutyát sétáltatni, pasizni:D, strandolni, fagyizni, vagy végy egy laptopot és legyél netfüggő!

Majd ő kimossa a ruháit és takarít amikor te éppen nagyban gyakorikérdésezel velünk:D

2010. aug. 6. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:

Figyusz, akkor itt a megoldás! Fessél! Rajzolj!

Menj el tanfolyamra, szakkörre, ahol lehet ezt művelni!

Mire vársz?

2010. aug. 6. 16:11
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de az életkorát senki nem veszi észre? 38 éves!

Mint írtam nem tudok festeni, mert a gyerekkel kell játszanom, amíg maga a férjem is játszik.

Miért nem játszanak együtt, ha még mind a kettő infantilis?

2010. aug. 6. 16:44
 20/26 anonim ***** válasza:

Na figy.

A kor nem számít. Én is wowozom, kismillió nős pasival játszom, akiknek gyereke van. Sőt, van egy 65 éves társam is. Az, hogy a férjed nem foglalkozik veled, az nem csak az ő hibája. Neked azzal van bajod, hogy 38 évesen játszik. Naés? A párom már rég elhagyott volna, ha sírnék neki emiatt. Mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás. Pörgesd fel az életeteket, hogy ne csak CS-zen vagy COD-ozzon. Gondolom már azért is játszik, mert elege van abból, hogy akárhányszor veled lenne te azért sírsz, mert játszik. Ezért inkább nem foglalkozik veled, és játszik. Ne keress benne logikát, pasiból van, de ismerős a szitu, 4 évvel ezelőtt én is ilyen voltam, csak párom rosszabbul viselte, mint a tiéd. Szal változtass, tegyél azért, hogy veled érezze jobban magát.

2010. aug. 6. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!