Hogy kezelnéd, ha a feleséged megcsalna, a húgod férjével?
Csaladban marad. Csereljetek lakast is es part is. De a megcsalo felek kapjak a rozantabbat. Vagy koltozzetek ossze kommunaba. Ezt vesd fol, hogy miylen praktikis lenne nem kellene titkolozni a vagyon is egyutt maradna sot mindenki mindenkihez atjarhatna ejjelenkent, aztan azert vigyrogj azon az elso fejen amit vagnak.
Amugy arconcsapnam de nagyon mindkettot.
#22,
valamit félreértesz.
A kérdezőnek van egy húga, a húgnak van férje (aki a Kérdező sógora).
Kérdező felesége kettyintett a sógorral.
Hogyan képzeled el a párcserét?
A feleség és a sógor viszonylatában már megvan, de Kérdező a saját húgával...?
Ne, neeee!
Őszintén szólva bonyolultabb a dolog, mint ahogy tűnik. Nem részleteztem, mert, csak karra voltam kíváncsi, mi az alapvető megítélés ilyesfajta szituációról.
Húgom, meg akarja menteni a házasságát (gyesekek stb.), mi meg még nem tudni, hogy, hogy vgyunk a kapcsolatunkat illetően.
Nehéz megmondani, hogyan működhetne tovább a család így, hogy nézhetünk majd egymás szemébe látogatásokkor, ünnepekkor, amikor együt kellene hogy legyen a család. A bizalom viszont azt hiszem, örökre odalet.
Mindenesetre Köszönöm a válaszokat. Így legalább már tudom mi az általános felfogás erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!