Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen vicces,kínos sztori...

Milyen vicces,kínos sztori történt veled családi összejövetelen, esküvőn?

Figyelt kérdés

2020. szept. 8. 18:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
98%
Még a 80as évek végén történt. Anyukám nem volt egy nagy konyhatündér de kitalálta, hogy karacsonykor halat fog sütni egyben citrommal a szájában. 2 órát álltunk sorban a halért a piacon. Utána elég sokáig pelecselt anyukám a konyhába. Csodaszép lett a hal. Szépen felkunkrodott a tálon citrom is a szájában maradt az illata is csodás volt. De valami nagyon sovany hal lehetett ez mert az egesz húsa letűnt róla a sütőben és egy mumifikálódott szálka és bőr maradt az egeszből. Egy falatot sem lehetett megenni belől :) Szerencsére volt otthon halrudacska. Azt ettük és néztük hozzá az asztal közepén a halkülönlegességet :)
2020. szept. 9. 09:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Férjem unokatesójának esküvőjén azt mondták, gyermekbarát a hely, van etetőszék szb, ezért nem vittük az asztalra rakható ülcsit. A gyerekbarát végül azt jelentette, h nem zavarják ki őket meg volt kettő szék ami ilyen nagy bazi lábakon állt, de ennyi, semmi bekötő rajta vagy valami, csak magasabb volt, abba kellett volna a 2 évest beleültetni. Végül férjem behozta a kocsiból a nagy narancssárga spanifert és abból kötött bele ilyen lábtartót, mint a biztonsági hinta. Jó hülyén nézett ki, de csak a mi pici gyerekünk tudott normálisan ott ülni így velünk az asztalnál.

A tesója esküvőjén meg a személyzet nem akart minket kiszolgálni rendesen, a pincérnőket utcai ruhában kb akkor rántották be az utcáról, húzták a szájukat, magunknak kellett behozni a megrendelt italokat, a vendégeknek szant külön csomagolt sütit kipakolták az asztalokra. Végül ordibálós veszekedés lett, mert nem akarta apósom kifizetni a rémes kiszolgálást annyiért, amrnnyit akartak. Elég égő volt.

2020. szept. 9. 09:41
 23/28 A kérdező kommentje:
-19- mi lett abból az esküvöböl? lemondta a csaj?
2020. szept. 9. 09:45
 24/28 anonim ***** válasza:
92%
Unokatesóm esküvõjén voltunk két testvéremmel. Miután a tortából már ettünk, a maradékot elvitték egy másik helyiségbe. Késõbb betaláltunk ide a testvéremmel és break dance versenyt csináltunk, persze nem tudunk break dancingölni egyáltalán :D A nagy táncverseny közepette a topánkám (cipõm) beleszállt a tortába
2020. szept. 9. 13:44
 25/28 anonim ***** válasza:
96%
Esküvőn voltam. A leendő anyós a vőlegény exével jelent meg mondván hogy őt jobban kedvelii. A ceremónia előtt rá akarta beszélni a vőlegényt hogy inkább azt ext vegye el. Az esküvőt követő pár évre rá elváltak a közkedvelt ex miatt.
2020. szept. 10. 19:11
 26/28 anonim válasza:
97%
Unokatesóm esküvőjén voltunk. A lagzi közepén megszólalt a Limbó hintó. Addig az asztalnál ültünk, de ekkor megindultunk tesómmal a léc felé. Máskor sosem volt gáz, ezért mondtam is, hogy tolják lejjebb a lecet, mert eleve magasan volt, csak a fejemet kellett volna kicsit lehajtani, hogy átférjek. Csak azzal nem számoltam, hogy a padló ilyen fényes-csúszós volt. Szóval amikor át próbáltam menni alatta, hatalmasat estem, itallal a kezemben ami mindenfelé ömlött. Jó volt.
2020. szept. 11. 17:59
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

Az én esküvőmön egy olyan huszonéves csaj kapta el a csokrot, akit tulajdonképpen nem is ismertem (anyós valami rokonának a lánya volt). A lagziban a leves után odajött hozzám, hogy köszöni a meghívást, meg minden, de akkor ő most lelépne, mert szülinapi buliba hivatalos és tök jó, hogy elkapta a csokrot, mert így nem üres kézzel fog beesni...

Nekem meg egy csomó barátom nem tudott jönni, mert ilyen "rokonok" foglalták a helyet, arról nem is beszélve, hogy kifizettük neki is a vacsoráját.

2020. szept. 15. 15:59
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Rokonok esküvője, 1985 vagy 1986. Rokonságban mai napig emlegetik.

Az egész egy vicc volt, szinte az utolsó pillanatban összeszervezve.

Vasárnapra rakták, aznap volt a faluban a búcsú. Előtte nap volt a búcsú bál = sok volt a másnapos, köztük a vőlegény is, aki az utolsó pillanatban esett be (katona volt).

Mindenki a anyakönyvvezetőnél várta az ifjú párt, de nem szólt senki nekik, hogy a templomban kezdenek.

Ráadásul csúsztak is, mert a szomszédos falunál lerobbant a menyasszonyt szállító kocsi.

Anyukám és a nagynéném állították össze a menyasszonyi csokrot azokból a virágokból, amiket találtak (november volt, és jó hideg is).

A menyasszony tanújánál nem voltak ott a papírok. A gyűrűt elfelejtették, úgy kérték kölcsön a húzásra a szüleim gyűrűit.

A kaja elég kevés volt, pia annál több.

A pia hatására a vőlegényből kijött az őszinteségi roham, hogy ő nem is szerelmes, csak azért veszi el a menyasszonyt, mert az a gyerekét várja (2 évvel később különköltöztek, de a válást csak kb. 10 éve intézték el).

Az örömszülők összevesztek.

Azt hitték egy idős nénire, hogy meghalt, pedig csak elaludt (a sok piától), és senki nem mert hozzáérni.

Hétvégén lagziba megyünk... Már az egész jól indul azzal, hogy meghívtak cirka 150 főt, mert a falu iskolájának tornatermébe akarták tartani mindenképp.

Az most bukó, mert oda nem engednek be idegent, még a gyerekek se tornázhatnak ott.

Most kb. 120 főt akarnak az iskola éttermébe (azt megkapták, nem az iskola a fenntartója) bezsúfolni, ahova jó esetbe 90-100 fő között férnek el.

Kíváncsi vagyok, mi lesz még...

2020. szept. 15. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!