A nagypapám halálának az 5 éves évfordulóján a templomi megemlékezés közben megszólalt a telefonom emlékeztetője. Ami egy jóízű röhögéssel kezdődött. Lenyomtam de elfelejtettem hogy 10 perc múlva újrakezdi.
2020. szept. 8. 20:08
12/28 anonim válasza:
Karácsonykor úgy berúgtam a pezsgőtől, hogy bealudtam az ajándékok közepén.
Másik karácsonyon nagymama sütött 15 féle süteményt és a szomszéd hozott kóstolóba pár kókusz golyót. Hatalmas felliáltással közöltem mindenki előtt, hogy az a legfinomabb. (Nem tudtam, hogy a szomszéd hozta)
2020. szept. 8. 22:15
13/28 anonim válasza:
Esküvőn 12 felest sikerült innom. Majd másnap reggel szembesültem vele, hogy a retikülöm teli van férfiak névjegykártyáival :D Nem tudom, hogy jött ez össze mert normális ünnepi ruhám sem volt. Anyám adott kölcsön valamit amiben el tudtam menni, de minden nagy volt rám és úgy néztem ki mint egy madárijesztő. :D Gondolom a pálinka megadta az önbizalmat.
2020. szept. 8. 22:18
14/28 anonim válasza:
Nagymamám temetésére együtt mentünk apámmal. Majd 1 év múlva halottak napján egy teljesen más temetőben kerestük a sírját másfél óráig. :D Végül anyámat hívtuk fel, hol a francban van. :D
2020. szept. 8. 22:20
15/28 anonim válasza:
A szüleim esküvőjére én szerveztem a fotóst aki elfelejtett elemet tenni a fényképezőgépébe. 😣 Nagyon kínos volt.
2020. szept. 8. 22:25
16/28 anonim válasza:
Meghívtak egy esküvőre ahol a vőlegény megcsalta velem a menyasszonyt. Nem az esküvőn, még előtte. Ezt minden meghívott tudta a közeli rokonokon kívül és pukkadoztak a röhögéstől a templomban. Bónuszban tulajdonképpen lehettem volna én a menyasszony, mert a vőlegény jobvsn "kedvelt" mint az aráját. Akkor nem akartam de, hogy mindenki lelke megelégedjen és népmesébe illő legyen a vége. Ma már bánom, hogy lemondtam a srácról. ;)
2020. szept. 8. 22:31
17/28 anonim válasza:
Családi karácsonyon elaludtam a kutya mellett a kutya ágyában némileg ittasan. A kutya nem bánta.
2020. szept. 9. 00:41
18/28 anonim válasza:
Tesómnak esküvője volt (külföldön él) én azt sem tudtam, hogy lesz mert se ő nem hívott meg se a szüleink nem szóltak róla. Csak 2 nappal előtte mondták, hogy hánykor indulunk. Kérdeztem hova? Mondták, hogy az esküvőre. Nem mentem mert aznap szigorlatoztam. Persze mindenki rám haragudott. :(
2020. szept. 9. 07:57
19/28 anonim válasza:
Legjobb barátnőm nővére megkért, hogy az esküvőjén legyek koszorúslány. Nem nagyon ismertem, másik városban éltek. Dehát cukik vagyok legjobammal és szöges ellentétei vagyunk egymásnak külsőre, jól fogunk mutatni. A próbán lett aztán meglepi.
Fél éve összejárogattam egy férfivel. Munkában ismerkedtünk meg, helyes volt, de mindketten sokat utazunk munka miatt, így csak összejártunk. Na ki volt a férj? :)
Rohadt kellemetlen volt vázolni a menyasszonynak 4 nappal az esküvője előtt, hogy tuti megcsalja a férjjelölt...
2020. szept. 9. 08:53
20/28 anonim válasza:
Unoketesóm meghívott magukhoz egy házibuliba. 30. születésnapi buli volt. Sajnos ezt csak a helyszínen tudtam meg. Együtt mentünk a többi unokatesómmal de senki nem szólt egy szót sem. Baromi kínos volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!