Mit tegyek, hogy ne boruljak ki idegileg?
Én meg örülnék néha egy anyosnak,aki elpakolgatnà az edényeket:))))))))))))
Na jo viccen kivül.
Eltudom képzelni,milyen rossz lehet neked,de azt se feledd hogy ha külön költözöl akkor is neked kellesz mosogatni,fözni,mosni,takaritani,plussz a pici!
Persze akkor gondolom màr szivesebben fogod végezni,mert tudod hogy magadért,meg a te pici csalàdodért teszed.
Nincs megoldàs,csak ha költözöl.
Az hogy kiosztod,lehet rosszabbul sül el,lehet ,még jobban ki fog késziteni¨
Esetleg ha gyakrabban elmennél otthonrol mondjuk a szüleidhez,ha ök nem laknak messze?
Szerintem a férjednek kell rendet rakni,de igazi rend csak akkor lesz,ha elköltöztök külön,akàr egy albérletbe is!
Szerintem egy kicsit hanyagold a hazimunkat. Igen elkenyelmesedett mindenki ugy latszik, hozzaszoktak a johoz, de ne engedj magadbol hulyet csinalni!!!
Foglalkozz magaddal es a babaddal, es ne legyen minden super tiszta, rendbe, ne, ne, ne!!!
Majd eszreveszik hogy ez nincs megcsinalva, es ez sincs megcsinalva. De te ne foglakozz vele. Mondd meg, hogy neked ott a baba, es neked ez mar tul sok!
Mondd meg a ferjednek is, ne feljel. Veszekedes lesz, nem baj. Szerintem csinalj mindig annyit, es azt amit tudsz, amennyit normalisnak tartasz. A tobbire meg ejtsel egy jo nagyot! Menj baratnozni, setalj, hallgass zenet, olvass es gyonyorkodj a babadban!
Az oregasszonyt epitsd le, mert a legtobbszor unalmukban tonkreteszik a fiatalokat, es kibirhatatlanok.
Mennetek kellene. A baba nagyon érzékeny a feszültségekre. Ha te nem vagy nyugodt ő se tud jól pihenni, fejlődni... Mikor én haragudtam a lányom sírt... Ettől még idegesebb lettem... Kellett egy kis idő, míg megtanultam az indulataimat csillapítani...
De a te helyzeted nagyon szívás... Nekem a férjemet kellett fenékbe billenteni, hogy méltóztasson engem választani az anyukájával szemben... Mikor ez megtörtént, az anyósom tudta, hogy hányadán vagyunk jobb lett a viszonyunk... Tudta, ha látni akarja a fiát, jóba kell lennie velem is, különben csak karácsonykor találkozhat vele...
Szerintem se te vidd a háztartást. A baba legyen a legfontosabb... Pihenj sokat, kell neki a tej, nehogy elapadjon... Sokat ciciztesd, mert ha feszült is a környezet, az biztos megnyugtatja. Szerintem azért is sír sokat... És szerintem fogadd csak nyugodtan a vendégeket bárhogy is néz ki a porta, nem téged minősít,senki nem várja, egy szülés után, hogy TE tarts rendet... Viccesen megjegyezheted, hogy ha te nem vagy, leáll az élet... Csak ott legyen rend, ahol TE a Baba és a Párod él... Már hogy az a szoba... És költözzetek el!!! Két dudás egy csárdában.... Tudod...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!