Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet így élni ha valakiv...

Hogy lehet így élni ha valakivel mindig csak baj van a családban és állandóan segíteni kell?

Figyelt kérdés
Sajnos testvérem ről van szó. Mindig van vele valami baj, általában anyagi. Soha nem tudtak megélni jó fizetésből. Most épp a csokba akarnak bele bukni. Nem is értem minek kellett ezeknek ez is, úgy sem tudják jól csinálni. Anyám mindig segíteni akarja őket mindenáron. A mi házunk meg kész sincs de azért segíteni őket, mert gyerekek vannak. Annyira elegem van már ezekből. Olyan mérges vagyok már hogy nem igaz. Én a kevés pénzemből nem akarok adni nekem is ház kéne lassan, saját. Nem értem minek foglalkozunk velük, 40 évesen fogyatékos szintén vannak. Utálom már őket. Már itt lakni is utálok, de az albérlet nekem drága. Ne mondja nekem senki hogy normális hogy körülöttük forog már minden. Mindig a marhaság aztán segiteni kell. Gyerekekkel is úgy bánnak mint a kutyával. Fogyatékos marhák. Úgy fel hergelenek hogy megmondom a magamet de akkor meg én leszek a szar.

2020. szept. 6. 18:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy anonim oldal, nyugodtan irhatnal KONKRET dolgokat. Mennyit keresnek? Hany gyerekuk van? Mennyit szoktak kolcsonkerni es milyen redszeresseggel? Es te mennyit keresel es mennyit adsz le anyadnak, ha otthon vagy, es rad allitolag nem kell kolteni? Ha ezeket megvalaszolnad, konnyebb lenne eldonteni, hogy igazad van-e vagy sem. Konkretumok nelkul csak ures fecseges az egesz, igy semmi ertelme a kerdesnek. Ha peldaul ketten keresnek 150 ezret es 6 gyerekuk van, akkor igazad van, ez nem valami felelossegteljes hozzaallas, de akkor sem kellene igy beszelned a sajat testveredrol!
2020. szept. 6. 20:25
 32/48 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy kérdező?
2020. szept. 6. 20:52
 33/48 anonim ***** válasza:
Azt gondolom nem a szülő dolga pénzelni felnőtt korban a gyerekét. A szülő dolga az, hogy a gyereket felnevelje, és biztosítson lehetőséget tanulásra, ameddig ezt az anyagiak engedik. Annyiban egyetértek a kérdezővel, hogyha az egyik testvért pénzelik, akkor ő okkal haragos, és haragszik, hisz ő semmit nem kap. Akinek 40 évesen a f.szában van az agya meg is érdemli, hogy ne legyen fedél a feje felett. A kérdezővel pedig azért nem értek egyet, mert ahogy más is elmondta, elköltözhettél volna, akár albérletbe. Értem, hogy drága, világos, de most az egyik ujjadat harapod, ha meg elköltözöl a másikat. Bármelyiket harapod fáj, de ha elmennél otthonról, talán a kevésbé fájót harapnád. Én biztos elmennék, sőt a szüleimre ajtót sem nyitnék, mert én semmi támogatást nem kaptam, míg más igen. Én pl apámékra is haragszom, mert az unokatestvérem régebbi ballagására vettek egy autót, aminek költsegeibe ők is beszálltak, a hülye gyerek meg összetörte. Én meg annyit kaptam otthon, amikor egyedül elköltöztem, hogy puffogtak, hogy mi a f.szt akarok hitellel, meg nagy morgás közepette segítettek kihozni a bútoraimat. És még ők vannak felháborodva. Nyilván nem azt mondom, hogy dolguk lett volna milliókkal támogatni, de azért annyi kérdést feltehetett volna, hogy szükséged van-e bármire fiam. A fürdő felújítás alól szintén kihúzta magát, pedig szakmabeli, de nem baj, én is így állok hozzá.
2020. szept. 6. 21:13
 34/48 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező! - Te lehordod a tesód és párját minden hülyének, ám neked se sok eszed van. Az írásod tökéletesen mutatja a pillanatnyi intelligenciád :D

Később se leszel okosabb! :)

2020. szept. 6. 21:33
 35/48 A kérdező kommentje:
De 34-es én nem várom el hogy kapjak. Nem azért vagyon mérges. Én sose kértem pénzt senkitől, nem is fogok. Ilyeneket megvetem, sajnálom ez van.
2020. szept. 6. 21:39
 36/48 A kérdező kommentje:
Pont hogy még a végén anyumnak nem marad semmi, azért sajnálom. Ennyi. Amúgy ti.se vagytok okosak ha nem értitek a kérdést se. Ennyi.
2020. szept. 6. 21:40
 37/48 A kérdező kommentje:
Én legalabb tudok szöveget értelmezni.
2020. szept. 6. 21:43
 38/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudsz te semmit, azon kívül, hogy retardalt hülyének nevezed a testvéred!
2020. szept. 6. 21:47
 39/48 A kérdező kommentje:
Te meg csak ugyanazt mondod mint egy robot. Valamiért nem akarod a lényeget érteni. Tán magadra ismertél a tesóm személyében? El tudom képzelni.
2020. szept. 6. 22:12
 40/48 anonim ***** válasza:
75%
Ha jól látom, te ismétlés önmagad... tulajdonképpen mi is a bajod? Hogy csak a tesód kap? Lehet megérdemli. Viszont te nem. Tessék megemberelni magad és helytallni a való világban!
2020. szept. 6. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!