Hogy lehet így élni ha valakivel mindig csak baj van a családban és állandóan segíteni kell?
Figyelt kérdés
Sajnos testvérem ről van szó. Mindig van vele valami baj, általában anyagi. Soha nem tudtak megélni jó fizetésből. Most épp a csokba akarnak bele bukni. Nem is értem minek kellett ezeknek ez is, úgy sem tudják jól csinálni. Anyám mindig segíteni akarja őket mindenáron. A mi házunk meg kész sincs de azért segíteni őket, mert gyerekek vannak. Annyira elegem van már ezekből. Olyan mérges vagyok már hogy nem igaz. Én a kevés pénzemből nem akarok adni nekem is ház kéne lassan, saját. Nem értem minek foglalkozunk velük, 40 évesen fogyatékos szintén vannak. Utálom már őket. Már itt lakni is utálok, de az albérlet nekem drága. Ne mondja nekem senki hogy normális hogy körülöttük forog már minden. Mindig a marhaság aztán segiteni kell. Gyerekekkel is úgy bánnak mint a kutyával. Fogyatékos marhák. Úgy fel hergelenek hogy megmondom a magamet de akkor meg én leszek a szar.2020. szept. 6. 18:57
11/48 anonim válasza:
Még szerencse, hogy te olyan rettentő ügyes, okos vagy. Süt a kérdésedből, hogy az a te nagy bajod, hogy nem téged pénzelnek. Konkrétumokat nem írsz, érveid nincsenek, csak fogyatékosozol...
12/48 anonim válasza:
Hát a csok-ot sem adják oda csak úgy puszira, szóval a feltételeknek nyilván megfelelnek nem csak gyereknemzés tekintetéből. A babaváró hitel szintén más, de ha ők fagyira akarják költeni arra fogják.
Neked mi a károd ebből?
Engem a párom testvére idegesít a halálba, hogy hülyék (és ezért mindenki őket istápolja, ami már nem izgat, nekem csak a hülyeség fáj) de alapvetően nincs hozzájuk közöm, élem/éljük a saját külön életünket, ők meg a sajátjukat úgy ahogy akarják. Akit le tudnak nyúlni azt nyúlják, én nem adok és rendben is van a lelkem.
13/48 A kérdező kommentje:
Már leírtam. Engem nem kell penzelni. Ha éhen halnek se kérnek senkitől. De nekem van mert több eszem van, igen. Most is eltartom magam attól hogy itt lakok. Ennyi.
2020. szept. 6. 19:46
14/48 A kérdező kommentje:
Leírtam higy miért fáj nekem. Azon mit nem értesz??
2020. szept. 6. 19:47
15/48 A kérdező kommentje:
Már leírtam miket csinálnak de az semmi. Ha mindent ki akarnék ide irni akkor reggelig irhatnek ide.
2020. szept. 6. 19:48
16/48 anonim válasza:
Miért nem velük kötözködsz? Itt senki nem fog melléd állni, főleg ha a normális választ is leugatod.
17/48 A kérdező kommentje:
Milyen normális válasz? Vagy el se olvasod vagy nem érted. Olvass el mindent.
2020. szept. 6. 19:49
18/48 A kérdező kommentje:
Ezek közül melyik a normális válasz? Mindegyik azt kérdi mi a bajom, pedig leírtam. Xd
2020. szept. 6. 19:50
20/48 A kérdező kommentje:
Ott vannak ennél kisebb konkrétabbat hova? Leírtam.
2020. szept. 6. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!