Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet így élni ha valakiv...

Hogy lehet így élni ha valakivel mindig csak baj van a családban és állandóan segíteni kell?

Figyelt kérdés
Sajnos testvérem ről van szó. Mindig van vele valami baj, általában anyagi. Soha nem tudtak megélni jó fizetésből. Most épp a csokba akarnak bele bukni. Nem is értem minek kellett ezeknek ez is, úgy sem tudják jól csinálni. Anyám mindig segíteni akarja őket mindenáron. A mi házunk meg kész sincs de azért segíteni őket, mert gyerekek vannak. Annyira elegem van már ezekből. Olyan mérges vagyok már hogy nem igaz. Én a kevés pénzemből nem akarok adni nekem is ház kéne lassan, saját. Nem értem minek foglalkozunk velük, 40 évesen fogyatékos szintén vannak. Utálom már őket. Már itt lakni is utálok, de az albérlet nekem drága. Ne mondja nekem senki hogy normális hogy körülöttük forog már minden. Mindig a marhaság aztán segiteni kell. Gyerekekkel is úgy bánnak mint a kutyával. Fogyatékos marhák. Úgy fel hergelenek hogy megmondom a magamet de akkor meg én leszek a szar.

2020. szept. 6. 18:57
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
kisebb szó véletlenül ment.
2020. szept. 6. 19:57
 22/48 anonim ***** válasza:
Nem dolgoznak?
2020. szept. 6. 19:57
 23/48 A kérdező kommentje:
De igen, de nagyon hülyék a pénzhez. Iszonyúan.
2020. szept. 6. 19:58
 24/48 anonim ***** válasza:
79%

" engem nem kell pénzelni eltartom magam"

Akkor nem otthon laknál kicsi virág... Írod albira nincs pénzed... Akkor?

Neked az fáj, hogy ők kapnak csok-ot és vesznek saját házat ha már van gyerek akkor meglévőre tehát sok bele bukás nincs, te meg otthonról se tudsz elköltözni...

Már bocsi én tesóimnak is ki van nyalva a mai napig a valaguk... Pénzelik őket, de én 19 koromban elköltöztem suli mellett nyomtam ám a 8 óra munkát nem volt nyári szünetem,de tavaly vettem is házat...

Írosodbóo lerí hogy te is full idegbeteg vagy csak habzik a szád

2020. szept. 6. 20:02
 25/48 anonim ***** válasza:
73%
kicsit a stílusodon finomíts szerintem..
2020. szept. 6. 20:08
 26/48 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, de mindenkin csak eloskodnek akkor is.
2020. szept. 6. 20:09
 27/48 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy te is. csóró anyádat sajnálom, hogy ilyenek a gyerekei.
2020. szept. 6. 20:14
 28/48 A kérdező kommentje:
Én nem, van pénzem saját. És nem lehuzasbol.
2020. szept. 6. 20:18
 29/48 anonim ***** válasza:
80%
Jaja, azért nem albérletben vagy.
2020. szept. 6. 20:19
 30/48 anonim ***** válasza:
69%
Juj de undorító egy lény vagy te!
2020. szept. 6. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!