Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pärommal beszélgettünk a...

Pärommal beszélgettünk a multjainkrol, és szobakerült pär dolog amiröl eddig nem tudtam. Jogosan zavar ez engem?

Figyelt kérdés
beszélget¨tünk a pärommal,és a minap mondta hogy igen..elöttem..amikor neki nem volt senki egy huzamosabb ideig,voltak kalandjai.ami ugye végülis nem baj!de mondta hogy az egyik hölgy egy étteremben dolgozott,és felszolgält,és utäna összemelegedtek de csak szexre.a nö akkor volt 37 éves akkor a pärom 24,és a hölgynek volt 3 gyereke.amikor a pärom ezt mondta nem tudom mirét,de csalodtam,és szomoru lettem.egyrészt azert mert hogy ennyi idöt utän(3-4 év utän is igy emlékezett hogy igen 37 volt és 3 gyereke..) a mäsik meg az hogy eddig ezt nem mondta.nem tudom miRét de kicsit kiäbrändultam belöle,és nagyon zavar a dolog,hiäba nem voltunk akkor mi méG együtt.azt mondta ezzel mi baj van hogy ö akkor élt amikor én meg a kisfiunk méG nem is voltunk neki.igaza van!mondta sosem csalt meg viszont barätnöt,mert ö sem örülne ha akärki megcsalnà.ez jogos.na de ez amit elmodnott annyira zavar hogy egesz nap szomoru vagyok miatta,és idegesit hogy egy 3 gyerekes 37 éves anyukäval..összefeküdt.vajon akkor én..22 éves fejjel miéRt vagyok jo neki ha az idösebbeket szereti????:(
2008. nov. 27. 14:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
egyszer mondta hogy az idösebb nöket is kedveli.és rosszul esett.régen volt ez méG.de sosem mondta volna hogy elöttem volt egy nöje aki ennyi és ennyi idös volt meg hogy 3 gyereke.éscsak a szexre.furcsälltam ezt bevallom mikor elmondta,mert pont ö az aki szoba sem ällna olyannal akinek van valakije(és akkor a nönek volt férje),mert nem mäszna bele mäs kapcsolatäba.na most elment kajälni haverokkal..és felszedte a felszolgälot..hät nem tudom:(..
2008. nov. 27. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
te kis aranyos 22 éves nagyon szerelmes és nagyon féltékeny butuska!azért van teveled mert fiatal vagy és téged szeret.azért, hogy lefekudt egy 37 éves novel, nem jelenti azt, hogy mindjárt az idosebbeket szereti.ha nem tudnád egy férfi odamegy ahol kap mitsem számít,hogy hány éves az a no vagy hogy hány gyereke van.és régen is volt olyan ,hogy a fiatal fiúk idosebb ozvegyaszonyoknál tanultak be.mikor férjhez mentem az apósom is elmesélte, még a nevét is megmondta az illetonek, anyósom is tudta aztán nevettek is rajta.az évek múlásával lehet, hogy te is majd azt teszed.ha pedig a párod azt mondta,hogy az idosebb noket szereti az gondolom a szex miatt van, mert egy idosebb no már tapasztaltabb és elvileg tobbet tud nyújtani a férfinak mint egy fiatalabb még nem annyira tapasztalt no.kulonben lehet, hogy a párod csak cukkolt ezzel az idosebb no dologgal azzal a céllal, hogy egy kicsit dobd be magad szexuális téren,esetleg jobban mutasd ki érzéseidet, vágyaidat.nincs olyan 37 éves vagy akár oregebb no, amit te ne tudnál megtenni, megcsinálni a párodnak, ha szeretitek egymást és viszont, csak meg kell találni a kozos hangot és meg is lehet beszélni,hogy o mit szeretne vagy azt is, hogy te mit.és uram bocsás megkérdezed tole mit csinált olyan jól az a 37 éves és esetleg bebizonyítod, te mégjobb vagy nála.ehhez nagyon sok sikert kívánok neked és legyetek boldogok minden téren.és még egy kis huncutkodás:esetleg te meg ot teheted féltékennyé.mondjuk úgy, hogyha mentek az utcán fiatalabb fiúkat nézegetsz, vagy emlegetsz esetleg azt mondanád,hogy szívesen betanítanád vagy hasonlót.és aztán lehet, hogy o sem emlegetné tobbet a kalandját.
2008. nov. 27. 22:54
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolso välaszt is,igazad van.egyetértek abban amit irtäl.viszont butänak nem tartom magam,attol mert féltékeny vagyok.gyerekem is van,häztartäst vezetek,a pärommal is foglalkozom,szexuälisan semmi problémänk.a legtöbb embert aggasztja vagy zavarja valami,és attol még nem biztos hogy egy gyepes buta nö vagy éppen pasi.tény hogy tulzäsba vittem(olyan tipus vagyok aki akär honapokig rägodik valamin,és féltékeny is vagyok->ez a hibäm,de van még több is,ugyanugy mint msänak,viszont a levelednek a 99%-äval egyetértek,és köszönöm neked is hogy irtäl!
2008. nov. 27. 23:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy,hogy kinek mennyi gyereke van!Az jött akkor össze neki és szerintem a szex és más semmi az egyenlő a nullával,Te viszont kellettél neki és nem csak szexre,Tőled akarta a babát és nem attól a nőtől.Ez rengeteget jelent,szerintem verd ki a fejedből,mert ha Ő kellett volna neki,akkor nem Téged,hanem 3 gyereket választotta volna a közös gyermek és a kapcsolatotok helyett!
2008. nov. 28. 08:40
 15/16 anonim ***** válasza:
én azt a kis butuskát nem úgy értettem és nem sértoen írtam, elnézést kérek érte . jelentése inkább naív -tapasztalatlan mármint az életben. hiszen még nagyon fiatal vagy. én idosebb anyádkorú vagyok és csak szeretetbol írtam, nem gondoltám, hogy buta vagy.úgy orulok, hogy annyira szereted csak ne légy annyira féltékeny
2008. dec. 3. 19:35
 16/16 anonim ***** válasza:

ami történt megtörtént,rég volt ahogy mondtad:) Biztos vagyok benne hogy a te múltadban is vannak olyan dolgok,amiket ha a párod megtudna neki nem esne jól!

De most már együtt éltek,egymásnak vagytok és a gyereknek :)

Biztosan téged szeretet halálosan és jó vagy neki,ne is gondolj ilyenekre! :)

2009. máj. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!