Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel arról beszélgett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel arról beszélgettünk, hogy kinek hány szexuális partnere volt. Kiderült, hogy sokkal több, mint gondoltam és ez nagyon zavar. Normális ez?

Figyelt kérdés
Tudom,úriember nem beszél a volt kapcsolatairól, de most mégis ez volt a téma, és a barátnőm az elmondása szerint számomra zavaróan sok pasival volt együtt (amire nem büszke egyébként). Rólam sem lehet elmondani, hogy szende szűz voltam,de már megkomolyodtam. Mióta elmesélte a dolgot, azóta valahogy már nem tudok úgy ránézni, mint eddig. Szeretem, de iszonyatosan zavar a múltja. Én ragozom túl, vagy mások is így vannak ezzel?
2008. dec. 1. 23:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon fontosak a volt kapcsolatok, aki nem beszél róla az nem úriember, hanem hülye. Szerintem nektek beszélgetni kellene ezekről a dolgokról, hogy lásd, nem egy ócska a barátnőd.
2008. dec. 1. 23:27
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Inkább nyugodj bele, hogy ez van...

Így gondold át, hogy mi legyen, bár attól hogy ez kiderült, még nem lett más ember. Ugyanolyan, mint amikor megismerted, amikor beleszerettél.

A kérdésre válaszolva: nem abnormális a reakciód, engem is zavarna. Csak légy ésszerű...

2008. dec. 1. 23:29
 3/17 anonim ***** válasza:
67%
én is hasonló helyzetben vagyok... engem is angyon zavar és én sem tudom, hogyan tegyem magam túl rajta... remélem az idővel megoldódik..
2008. dec. 2. 00:37
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
én is hasonló helyzetben vagyok... engem is nagyon zavar és én sem tudom, hogyan tegyem magam túl rajta... remélem idővel megoldódik..
2008. dec. 2. 00:37
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Engem sosem zavart, hogy a barátom/barátnőm hány emberrel volt. Nem értem ezt.

Én se kevéssel voltam, de amikor VELE vagyok azok nem jelentenek semmit.

És különben is már megtörtént. Ezért felrúgnál egy amúgy jól működő kapcsolatot?

Nem minden lány qrva attól mert sok pasival volt már. Kereste az igazit, élvezte az életet. Most veled van és csak a tiéd, örülj neki. És inkább azon agyalj, hogyan tartsd meg őt.

2008. dec. 2. 01:57
 6/17 anonim válasza:
97%

Ezt írtad:

"Rólam sem lehet elmondani, hogy szende szűz voltam,de már megkomolyodtam."

Arra gondoltál már, hogy ő is megkomolyodott? :) Talán épp ezért illetek úgy össze. Mostanra mindketten elegendő tapasztalattal rendelkeztek és szeretitek egymást. Mi kell még? :) Nézd az előnyös oldalát: Biztos vonzó egy "szende szűzlány", de neki aligha lenne annyi tapasztalata, hogy olyan boldoggá tegyen, mint a barátnőd. Érdemes lenne mindezt föláldozni? Véletlenül sem akarom leszólni a szüzeket, az olyasminek is van előnye, ráadásul mindenki úgy született!

Szóval nem lenne fair, ha tőle elvárnád, hogy fogadjon el így, de te már nem tennéd meg vele kapcsolatban ugyanezt.

[A kérdésed olvasása óta fúrja az oldalam, hogy vajon te több nővel voltál-e, mint ahány férfival ő. :) De tisztában vagyok vele, hogy semmi közöm hozzá! :) ]

2008. dec. 2. 04:37
 7/17 anonim ***** válasza:
48%
Senki sem lesz lepedőakrobata csak úgy, ahhoz bizony gyakorlat szükséges. Legalább egy tapasztalt lánnyal van dolgod.
2008. dec. 2. 07:28
 8/17 anonim ***** válasza:
97%
A FÉRJEM életében a harmadik nő vagyok, nekem Ő a sokadik, de úgy szeretjük egymást, mintha az elsők lennénk egymásnak, de mindenképp elmondható, hogy tökéletesen megértjük egymást. Lehet, hogy zavarta az elején, de szeretett és engem szeretett, nem a múltammal foglalkozott. Boldogok vagyunk együtt és ez a lényeg. Mellesleg megemlítem, engem talán jobban zavart a múltam, mint őt.
2008. dec. 2. 08:30
 9/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nem normális, miért nem az elején van az ilyesmi megbeszélve...

Azóta lehet jobb ember, és megérdemel egy olyan társat, mint te! Ezt neked kell tudnod!

2008. dec. 2. 10:51
 10/17 A kérdező kommentje:
Itt nem az a probléma, hogy nem fogadom el, szeretjük egymást, ő is más ember mint régen volt, egyszerűen csak arról van szó, hogy tőlem függetlenül tudat alatt nagyon zavar a dolog. Valaki kérdezte, hogy kinek volt több partnere, nos nekem több volt, de nem hinném, hogy ezt a dolgot a nemek között feketén fehéren össze lehetne hasonlítani.
2008. dec. 2. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!