Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel arról beszélgettünk, hogy kinek hány szexuális partnere volt. Kiderült, hogy sokkal több, mint gondoltam és ez nagyon zavar. Normális ez?
"ebből látszik h te is tipikus pasi vagy. egy csávó ha sok nője volt, az nem baj"
Kíváncsi lennék, hogy ezt miből szűrted le. Visszafelé is megérteném a dolgot, de őt nem zavarja. Köszi, hogy megtiszteltél a véleményeddel, de nem kell általánosítgatni, főleg úgy, hogy egyáltalán nem ismersz.
A barátnőm korábbi kapcsolatainak 70%-a egy éjszakás kaland volt, tehát nem mondhatod, hogy ez a passzív negatív érzés engem minősít.
Megértem,hogy mit érezhetsz,de szerintem lassan próbálj meg ezen továbblépni.
Előkerült a múltból egy olyan táma,amit korábban nem beszéltetek meg,viszont a jelenben szerintem már nincs jelentősége.
A barátnőddel őszintén szeretitek egymást,és ez a lényeg!
Biztos vagyok benne,hogy ahogyan szépen telnek a napok,megnyugszol,és egyre kevésbé fog zavarni a barátnőd múltja.
Néha én is félve kérdezek a barátom múltjáról,mert én is érzékeny vagyok ezekre a dolgokra,pedig nincs rá okom...
Lép túl rajta,mert nem követett el bűnt!:-)
5-ös!
”Nem minden lány qrva attól mert sok pasival volt már.”
Dehogynem!
”Kereste az igazit, élvezte az életet”
Aha, anyád hogy van?
11-es!
”egy csávó ha sok nője volt, az nem baj, de ha egy lánynak, azon már ennyit kell rágódni”
És ez így is van rendjén. A többi, amit írsz az korrekt.
13-as!
”Lép túl rajta,mert nem követett el bűnt!:-)”
Csak krva volt. Ezen egy normális férfi nem tud túllépni, úgyhogy ne adj neki hülye tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!