Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmmel arról beszélgett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel arról beszélgettünk, hogy kinek hány szexuális partnere volt. Kiderült, hogy sokkal több, mint gondoltam és ez nagyon zavar. Normális ez?

Figyelt kérdés
Tudom,úriember nem beszél a volt kapcsolatairól, de most mégis ez volt a téma, és a barátnőm az elmondása szerint számomra zavaróan sok pasival volt együtt (amire nem büszke egyébként). Rólam sem lehet elmondani, hogy szende szűz voltam,de már megkomolyodtam. Mióta elmesélte a dolgot, azóta valahogy már nem tudok úgy ránézni, mint eddig. Szeretem, de iszonyatosan zavar a múltja. Én ragozom túl, vagy mások is így vannak ezzel?
2008. dec. 1. 23:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
ebből látszik h te is tipikus pasi vagy. egy csávó ha sok nője volt, az nem baj, de ha egy lánynak, azon már ennyit kell rágódni. nem tudom a barátnőd hánnyal volt azt se h milyen körülmények között. de ha csak az én példámat vesszük, én is voltam egy-kettővel, de nem mindegy h hogyan. nekem mindenki eddig akivel lefeküdtem a barátom volt, legalább 3 hónapig, nem keveredtem egyéjszakás kalandokba stb. nem hiszem h emiatt másként kéne rámnézni mint azelőtt. szóval szerintem ha a barátnődnél is így van felesleges ezen agyalnod. igen túlragozod. szomorú ha emiatt nem tudsz úgy ránézni mint régen. ha lefeküdt volna első nap után mindenkivel akkor oké, de ha nem akkor hagyd ezt a marhaságot mert téged minősít.
2008. dec. 2. 13:15
 12/17 A kérdező kommentje:

"ebből látszik h te is tipikus pasi vagy. egy csávó ha sok nője volt, az nem baj"

Kíváncsi lennék, hogy ezt miből szűrted le. Visszafelé is megérteném a dolgot, de őt nem zavarja. Köszi, hogy megtiszteltél a véleményeddel, de nem kell általánosítgatni, főleg úgy, hogy egyáltalán nem ismersz.

A barátnőm korábbi kapcsolatainak 70%-a egy éjszakás kaland volt, tehát nem mondhatod, hogy ez a passzív negatív érzés engem minősít.

2008. dec. 2. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Megértem,hogy mit érezhetsz,de szerintem lassan próbálj meg ezen továbblépni.

Előkerült a múltból egy olyan táma,amit korábban nem beszéltetek meg,viszont a jelenben szerintem már nincs jelentősége.

A barátnőddel őszintén szeretitek egymást,és ez a lényeg!

Biztos vagyok benne,hogy ahogyan szépen telnek a napok,megnyugszol,és egyre kevésbé fog zavarni a barátnőd múltja.

Néha én is félve kérdezek a barátom múltjáról,mert én is érzékeny vagyok ezekre a dolgokra,pedig nincs rá okom...

Lép túl rajta,mert nem követett el bűnt!:-)

2008. dec. 2. 16:24
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

5-ös!

”Nem minden lány qrva attól mert sok pasival volt már.”

Dehogynem!

”Kereste az igazit, élvezte az életet”

Aha, anyád hogy van?

2021. aug. 7. 23:42
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

11-es!

”egy csávó ha sok nője volt, az nem baj, de ha egy lánynak, azon már ennyit kell rágódni”

És ez így is van rendjén. A többi, amit írsz az korrekt.

2021. aug. 7. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

13-as!

”Lép túl rajta,mert nem követett el bűnt!:-)”

Csak krva volt. Ezen egy normális férfi nem tud túllépni, úgyhogy ne adj neki hülye tanácsokat!

2021. aug. 7. 23:47
 17/17 Savlekotő ***** válasza:
Keress szüzet,mert ezt már megette a rosseb előbb utóbb kidobod v ő dob ki mert krvaként kezeled..
2021. okt. 30. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!