Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tudnám eladni a bontatlan...

Hol tudnám eladni a bontatlan dns teszt kit-emet?Szülinapi ajándék lett volna,de már van ilyene az illetőnek,amit nem tudtam,és magamnak is vettem már régebben.Myheritage-es.

Figyelt kérdés

2020. szept. 1. 10:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Esetleg ebben a FB csoportban érdeklődd még meg, hátha kell valakinek: [link]
2020. szept. 1. 15:42
 12/19 A kérdező kommentje:

Még nincs regisztrálva a cucc neten,fogod?😅

És nincs más családtag,a halottak ugye nem beszélnek.🙄😑

De megírhattad volna privátban is a válaszod az üzimre,és nem kéne ide értelmetlen hülyeségeket írni.😒

2020. szept. 1. 15:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Értelmetlen hülyeség volt az ötlet a FB-csoporthoz? Ahhoz képest elég gyorsan beléptél.

A szettet pedig nézd meg a profilodnál, és ott lesz a száma. Max. még nincs személyhez rendelve.

Valószínűleg egy pöttyet régebben foglalkozom a témával, továbbá 4 csomag vásárlásán és hozzárendelésén vagyok túl eddig, úgyhogy a stílusodon nem ártana kissé csiszolni.

Miért írnék privátot, amikor nyilvánosan teszel fel egy kérdést? Én is utálom, ha privátban zaklatnak, ezért én sem szoktam senkit.

2020. szept. 1. 15:58
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem a link volt értelmetlen,hanem a 10-es komment.🙄😑
2020. szept. 1. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem volt értelmetlen, nézd meg jobban.

A profilodban a DNS-csomagok kezelése menüpontban ott lesz a szám, de ha már egyet csináltál magadnak, ezt tudod. Hidd el: most ott lesz egy másik készlet kódja, amit te tudsz más személyhez rendelni. Nincs olyan felület, ahol egy más által rendelt csomagot magamhoz tudnék rendelni. Érdemes behatóbban tanulmányozni az oldalt. Nyilván van erre valamilyen lehetőség, erre tanácsoltam, hogy meg kéne kérdezni a a MH supportot, mivel én még nem csináltam ilyet, családon belül én kezelem a csomagokat.

2020. szept. 1. 16:10
 16/19 A kérdező kommentje:

A családtagos szövegre gondoltam az értelmetlen alatt.

Egyébként pedig még egyetlen névhez sincs hozzárendelve,simán megcsinálhatja bárki,simán elküldheti bárki a saját mintájár elemzésre!

2020. szept. 1. 17:22
 17/19 A kérdező kommentje:
Bizros simán hozzá tudja rendelni a saját regisztrációjához,hiszen sokan adják ajándékba,ahogy én is akartam volna eredetileg...
2020. szept. 1. 17:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Én nem találtam olyan lehetőséget, ahol beírhatnám a csomag kódját. Ezért mondtam, hogy SZERINTEM meg kell kérdezni, hogyan van erre lehetőség.

Miért értelmetlen (főként pedig miért hülyeség - ez igencsak sértő megjegyzés volt, arrogáns stílusban) a családtagos kérdés? Az emberek többségének azért van családja.

2020. szept. 1. 17:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Ne ez a sértő utolsó,amit te írsz.De nem akarok belemenni.Mert értelmetlen és felesleges lenne.
2020. szept. 1. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!