Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg nem ismernek??
Sziasztok. Most volt nemrég a szülinapom. A férjem családjával ma ünnepeltük. Korábban megkérdezték (végre) hogy milyen ajándéknak örülnék. Én egy tésztafőző edényt kértem. Sima egyszerű, nem drága szürke edényt. Erre rendeltek egy, szines csilicsálé tésztafőzőt, amihez van pároló is (ami nekem már amúgy is volt).
Erre a férjem intézett nekem egy tortát, persze gyümölcsöset, amiket én nem is szeretek. Rosszul érzem magam miatta, mert olyan érzésem van, mintha nekem nem lenne jó semmi. De 6 éve vagyok a családban, ebből 5 éve velük élek és úgy érzem egyáltalán nem ismernek.
Én túlzom el ennyire vagy joggal érzem azt, hogy nem figyelnek rám?
Jól értem, hogy 5 éve élsz a párod szüleinél?
Ha ennyire nem tetszik, akkor szólj, hogy ha tudják cseréljék vissza.
*Korábban megkérdezték (végre)
Ez döbbenet, felnőtt ember esetében.
A férjednek súgd meg, hogy milyen tortát szeretsz, ahogy a #8 javasolja. Néha kis segítségre szorulnak az ilyesmiben. De persze jövő évig lehet hogy elfelejti, szóval én említeném neki, hogy a "sógorom" milyen okosat talált ki, beírt egy év múlvára a naptárjába emlékeztetőt, hogy milyen tortát szeret a felesége. (Kamu sztori, de hátha rájön, hogy neki is ezt kéne.)
Anyósék esetén pedig az a tanulság, hogy pontosabban meg kéne nekik mondani, milyen edényre vágysz. Az, hogy tésztafőző, lehet az is, amit szerettél volna meg az is, amit adtak.
Vannak dolgok (pl. Teafőző) amiből akkor sem tudnám megmondani, hogy az ismerőseim milyet szeretnek ha 10 évig együtt élnénk. (Kivételes esetek, ha elotte is volt neki, és szerette csak pl. Eltörött akkor próbálnék hasonlót venni, vagy ha elotte pint olyan boltban jártunk volna, hogy rácsodálkozik egyre).
Így milyet vesz az ember? Azt amelyiket a legszebbnek találja, hiszen örömet akar szerezni. Ez vagy az lesz aminek ő is örülne vagy pl. ránézett ez milyen vidám fiatalos. (Meg ha a szemedben nem is az).
A torta nekem sem esne feltétlenül jól, biztos morognék magamban pár napot, de sajnos rá kelett jönnöm hogy a ferfiak(tisztelet a kivételnek) ilyen részleteket nem jegyeznek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!