Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én reagálom túl,...

Szerintetek én reagálom túl, vagy tényleg nem ismernek??

Figyelt kérdés

Sziasztok. Most volt nemrég a szülinapom. A férjem családjával ma ünnepeltük. Korábban megkérdezték (végre) hogy milyen ajándéknak örülnék. Én egy tésztafőző edényt kértem. Sima egyszerű, nem drága szürke edényt. Erre rendeltek egy, szines csilicsálé tésztafőzőt, amihez van pároló is (ami nekem már amúgy is volt).

Erre a férjem intézett nekem egy tortát, persze gyümölcsöset, amiket én nem is szeretek. Rosszul érzem magam miatta, mert olyan érzésem van, mintha nekem nem lenne jó semmi. De 6 éve vagyok a családban, ebből 5 éve velük élek és úgy érzem egyáltalán nem ismernek.

Én túlzom el ennyire vagy joggal érzem azt, hogy nem figyelnek rám?

2020. aug. 23. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

a téésztafőzővel egyértelmű, hogy örömet akartak szerezni. legközelebb kupont kérjél,ezt meg add el vagy add oda valakinek.

a gyümölcsös torta már más kérdés, a férjednek ezt kellene tudnia.

nemrég én is kaptam olyan ajándékot a szerelmemtől amit abszolút nem értek, hogy hogy jutott eszébe, hogy nekem az tetszhet, és jó drága is volt. én is kiakadtam, de dilemma volt, mert tudom, hogy szeretetből vette. végülis sikerült becserélni valami jobbra, mert megvolt a blokk.

2020. aug. 23. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
A tésztafőzővel nem értem, mi a baj. A színe? Mert gondolom, nem az, hogy tud párolni is, hiszen azt nem kötelező használnod...
2020. aug. 23. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
A gyümölcstortás probléma háttere az is lehet, hogy a cukrászdában elszúrták a rendelést. Jártam én is már úgy, hogy a megrendelt tortát a kolléganő eladta, mert nem volt felcímkézve...
2020. aug. 23. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos akkora a valasztek mindenbol es amikor valaki ajandekot indul venni es szulinapra akkor hajlamos a csiricsaret valasztani. Mindenki olyan ajandekot vesz amilyet maganak is megvenne. Tehat nem teged nem ismernek hanem jot akartak hogy ha nekiktetszik neked is fog. En epp ezert ha megkerdezik mit szeretnek vagy megmondom inkabb dobjanak ossze egy utalvanyt ide vagy oda vagy kuldok egy linket higy ezt vagy ezt szeretnem de pontosan ezt vagy ezt. Es vegul is valaszthatnak melyiket veszik meg vagy ha az egyik nem lenne az uzletben meg van a masik. Es mindenki dolga meg van konnyotve es nincs csalodas.

Torta: 18 even keresztul en sose azt atortat kaptam amit en szerettem (mert azt a rokonom kapta es nem akartak ket egyforma tortat venni:-)), de engem ez nagyon nem bantott.

Kesobb volt hogy szoltam en ezt vagy azt szeretnek. Ha meglepetes vopt akkor meg van ugye a mondas ajndek lonak ne nezd a fogat.

2020. aug. 23. 21:19
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat. Ment a zöld kéz mindenkinek.

A kérdésben kiírt "végre" arra vonatkozik, hogy eddig mindig felesleges és drága ajándékokat vettek, amiket jobbára ki sem használtam (nyilván a gond az, hogy őket sajnálom, amiért sok pénzt költenek valami olyanra, amit nem fogok használni).

A tésztafőzőnél is a pénz miatt nem mondtam konkrét típust, hogy ne kényszerítsem őket arra, hogy drágábbat vegyenek, mint, amit eredetileg rám szántak volna. Viszont konkrétan 2-3 fajtát mutattam meg anyósomnak, hogy mire gondolok, ennek ellenére rendeltek egy zöld-fehér színűt. Csak valahogy egyáltalán nem az én világom ez a csiliviliség, de megbántani nem akarom őket :( Ettől még nem fogok tudni megbarátkozni a gondolattal, hogy amint elkészül a szép konyhám, belerondít az összképbe ez a neon zöld edény :/

2020. aug. 23. 22:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Ennél nagyobb gondod sose legyen.🙂
2020. aug. 24. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!