Milyen egy "proli" család?
Pl. az én szüleim: nem mosnak kezet wc használat után, sem miután mondjuk hazaértnek a piacról vagy a plázából, ahol összefogdosnak mindent. Ha szóvá teszed nekik, leordítanak, és még te vagy a hülye.
Nem olvasnak, de minden trash műsort megnéznek, szerintük az irodai munka, nem munka, csak aktatologatás, anyám teliszájjal beszél, úgy, hogy konkrétan látszik a megrágott étel a szájában, simán bárkitől megkérdezi, mennyi keres, folyton mások zsebében turkál. Kiabál az utcán, az ételmaradékot elhajítja, mert az "nem szemét, lebomlik".
Koronavírustagadó, de hívott már jóst, papot, szellemirtót, csakratisztítót a házhoz. Bármilyen kreténséget elhisz, amit az interneten olvas vagy a tévében hall, pl. hogy jönnek a migránsok és megerőszakolnak minket.
Sokáig sorolhatnám sajnos. Én korán elköltöztem, kitörtem, diplomát szereztem, de bevallom, mások előtt kicsit szégyellem a viselkedésüket.
"simán bárkitől megkérdezi, mennyi keres"
Azzal kiegészíteném,hogy saját vagyonával,fizetésével is dicsekszik.
Múltkor találkoztam egy kb 20 éve nem látott,régi szomszéddal.
Senki nem kérdezte,de ő elmondta mennyit keres:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!