Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit engedtek meg és...

Szülők! Mit engedtek meg és mit nem a 17 évnél idősebb lányotoknak?

Figyelt kérdés

Csupa olyat olvasok itt, hogy a szülők nem engedik meg a lányuknak, hogy a barátjánál aludjon. Most egy 14 évesnél még értem, de egy 17 évest minek tiltani?

Persze nem a 2 hónapos kapcsolatra gondolok, hanem mondjuk fél év. Ha le akar feküdni vele, úgyis megteszi valahol. És a szülő azt éri el, hogy a lánya hazudjon neki, mert a "begyöpösödött" szülő nem enged meg semmit.

Nem vagyok szülő, de sok barátnőmnél látom, hogy már rég elmúlt a lány 18, de a szülei alig engednek meg valamit neki.

Van ennek valami értelme? Ha tudja a szülő, hogy a tiltással azt éri el, hogy a gyerek hazudjon, miért csinálja? Vannak dolgok amiket tényleg nem szabad megengedni, de azt meg lehet beszélni a tinivel, nem csak úgy eltiltani.

Hiszen a tiltott gyümölcs a legédesebb!

Normális válaszokat várok. Köszönöm.

2010. aug. 5. 16:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, és nekem konkrétam semmit nem engednek.Nekem is otthon kell lennem 9 körül, és ha valahová el akarok menni, akkor alig merem megkérdezni, mert félek hogy ugy se engednének.Néha ugy érzem már beteges amit csinálnak, a bátyám 24 éves és neki is el kell kéredzkednie és van hogy megtiltják neki hogy elmenjen.:S Nálunk az alap hogy senki nem jöhet, mondjuk nem is hivnék senkit..Olyan rossz olvasni, hogy másoknak milyen "jó a helyzete"...
2010. aug. 5. 17:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Mind1, már elfogadtam. Egyébként mindenben teljesen normálisak. Igazából nem is hiányzik, pedig én aludhatnék náluk, de nem akarok.
2010. aug. 5. 17:04
 23/25 A kérdező kommentje:

Én biztosan nem tudnék belenyugodni ebbe.

Jó érzés, hogy minden reggel úgy ébredek, hogy a páromat látom legelőször.

Nem tudnék újra egyedül aludni, nagyon rossz lenne.

2010. aug. 5. 17:06
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt érik el h mergtnulnak jól hazudni képmutatóskodni,alakoskodni,és ugyis csináni fogják csak lépcsőházban parkban autóban.
2010. aug. 5. 17:38
 25/25 anonim ***** válasza:

nalunk igy volt:

az en szuleim muveltek, es nagyon nyitottak. mindig megbiztak bennem es ezzel nem eltem vissza. 14evesen elengedtek evita filmbe statisztanak,mert tudtak hogy ez mekkora lehetoseg,par napot hianyozhatok a sulibol. ekkortajt mentem tinidiszkoba is,este tizig. 16evesen punk voltam, mondtak hogy csunya, de majd rajovok en is.

nyarimunkaztam anyu munkahelyen 14eves koromtol,de kaptam zsebpenzt. sokat segitettem otthon,szeretek takaritani. mindig elengedtek mindenhova,de megmondtam,hova megyek. 16 evesen tetovaltattam, nem tetszett nekik, de elfogadtak.meg mindig tetszik :)

sulibol neha logtam,azt mondtak,nem helyes,ha ismetelnem kell,nekem lesz rossz.ismeteltem,rajottem (foiskolat is elvegeztem,mert nem nyomtak) ekkor apu adott egy doboz kotont,hogy vigyazzak,igaz 18eves koromig nem pasiztam,nem tetszett ugy igazan senki.

17evesen dobolni akartam, csaladi tanacs osszedobott egy dobbcuccra, ez baromi nagy

szam mert nem vagyunk gazdagok. sokat buliztam ekkor mar, hetvegente.

18evesen mar majdnem kulon laktam,lassan fokozatosan a paromhoz koltoztem, szerettek, 18evesen nyari munka +csalad segitsegevel a baratommal elmentunk gorogorszagba nyaralni.

kesobb egyedul albiba mentem, de a jo kapcsolatunk megmaradt, BARMIT elmondhatok nekik. szulem kulon elnek,de rengeteget talalkozunk, beszelunk,heti 3 4szer legalabb.

soha semmire nem mondtak hogy hulyeseg, vagy hogy nem vagyok ra kepes. elkoltoztem egyiptomba es 2ev utan buvaroktato lettem, nagyon buszkek ram,de ez csak amiatt sikerulhetett,mert ilyenek a szuleim!!

28 N

2010. aug. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!