Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretne tőlem semmit....

Nem szeretne tőlem semmit. Ezek után hogyan viszonyuljak hozzá?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy fiú. Jól érzem vele magam és eddig azt hittem ez az érzés kölcsönös, mert ha találkozunk akkor elég jól elvagyunk, szemezgetünk. Adtam egy elég "magas labdát" szóval ha érdekeltem volna akkor élhetett volna a lehetőséggel, de semmi reakció. Ezek után hogyan viselkedjek vele ha találkozunk? Már több mint 1 hete nem találkoztunk, de nem bírom kiverni a fejemből, mert minden szempontból jó lett volna számomra...
2010. aug. 5. 15:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

nem pont a kérdésre válaszolok bocsi.

egy biztos, ha akarna tőled valamit akkor "lecsapta volna" a labdát -azt mondtad feldobtad-. Felvetted msn-re, szerintem akkor írt volna egyszer-kétszer, hogy mi újság van veled vagy valami... Nem tudom mennyire félénk, de adok egy jó tanácsot. Ha nagyon tetszik akkor lépj be hozzá msn-en párszor és próbálj vele dumálgatni, mindegy miről. Nyilván ha nem igazán akar beszélni akkor hagyjad. Esetleg ha van rá lehetőség akkor egy "véletlen" találkozás lenne a legjobb. Előveszed a legszebb mosolyod stb... ezt úgy is jobban tudod. Aztán ha semmi, akkor a legjobb az lenne ha kicsit kerülnéd és ismerkednél más srácokkal, mert ha magad kínzod vele az nagy butaság. Jobb elfelejteni. Írjál mi volt :)

22f

2010. aug. 9. 20:26
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Annyi új dolgot tudtam meg, hogy eddig facebookon "kapcsolatban" volt, és tegnap egyedülállóra tette...Most ez nem tudom mit jelent, hogy eddig volt-e barátnője vagy mi van. Mert máshol viszont egyedülálló. Meg amúgy nem is egy nagy msn-ezős. Eddig kb 2 alkalommal láttam fent, abból egyszer beszéltem vele, máskor meg csak bejelentkezett, és ki is lépett 5 percen belül (nem azért szerintem mert letiltana vagy ilyesmi, mert egyébként jóban vagyunk. Ahhoz képest...)

Csak hát már olyan rossz, mert kb 2 hete nem láttam, úgy volt hogy szerdán egy helyen leszünk, de aztán mégis én korábbi időpontot kaptam mint ő. Így én reggel 10-re megyek a "közös helyre" és ő pedig majd délután 4-re...Szóval elkerüljük egymást :( De már annyira szeretném látni, tiszta hülye vagyok, hogy ennyire beleestem. Ilyen még soha sem volt velem :/

2010. aug. 9. 21:13
 23/26 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? ő mennyi? én szurkolok nektek!!!! csak egyszerűen ne nyávogj! próbálj reményteli lenni, nem pedig pesszimista, az semmire sem jó:):):):)
2010. aug. 9. 21:31
 24/26 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy, nem bántásból írom! :) Tényleg nézd meg a Nem kellesz eléggé c. filmet, halál komoly, nagy tapasztalatok vannak benne, aminek te még sok hasznát veheted az életben, már csak a fiatalé korodra való tekintettel is! :))) Persze nem mindig minden úgy van, mint a filmeken, de azért vannak hasonlóságok, ez nem valami rózsaszín habcsók-film, mint az átlag amcsi filmek, hanem normálisabb! :)

Amúgy sorry, de a srác nem akar tőled semmit!

Mindenesetre ne légy szomorú! Találsz még ezerszer jobbat, mint ő, ha nem hát nem, hagyd lógva a témát, ne hangsúlyozd, hogy hülye voltál, hogy beleestél, hiszen ez tök jó dolog, fiatal vagy és nyitott a szíved, kellenek az ilyen tapasztalatok! ;-) A lényeg még egyszer: nem akar tőled semmit!

Lehet biztatni, hogy járjon a srác nyakára, de csak magát tenné vele nevetségessé, inkább ne égesd le magad, vedd szépen tudomásul, hogy NEM! Fájdalmas, de el kell fogadnod! :S

2010. aug. 10. 01:02
 25/26 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az előző tényleg jól írja, pillanatnyilag a pasi nem akar tőled semmit. De ez nem biztos hogy azért van, mert mondjuk nem vagy az esete, ezt nem lehet tudni. lehet hogy csak nincs olyan életszakaszban (magával van valami baja, vagy ahogy írtad volt valami barátnő akit még nem hevert ki...) nem tudhatjuk. De tényleg felesleges nyomulni rá.

Amit eddig tettel, hogy kértél tőle valamit msnen, meg egyszer beszélgetést kezdeményeztél vele, az egyáltalán nem ciki. ez eddig csak barátkozás. csak te tudod hogy bele vagy esve, ő nem tudja, úgyhogy nem égetted le magad :) Ha megint valamiért találkoztok, nyugodtan lehetsz vele kedves, meg oda is mehetsz hozzá, ebben nincs semmi. csak randira ne hívd el :) és ne legyél sok neki. Persze akkor jársz a legjobban, ha azért nyitott vagy más srácok irányában.

Szóval lehet a srác egy bombázóval sem kezdene most érdemben semmit, nem veled van a baj.

31/N

2010. aug. 10. 07:56
 26/26 A kérdező kommentje:

Igazatok van, tényleg nem akar semmit sem, csak hitegetem magam.

Megnéztem ma a Nem kellesz eléggé filmet. Hát, elég tanulságos :D Néhány jelenetnél fogtam a fejem, hogy én is ilyen vagyok mint a dilis Gigi vagy éppen Drew Barrymore :D Szóval tényleg gáz így viselkedni, azt hiszem ezt a filmet ha megint ilyen helyzetbe kerülök akkor elő fogom venni. Tényleg nagyon jó, és sok igazság van benne! :)

2010. aug. 10. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!