Nem szeretne tőlem semmit. Ezek után hogyan viszonyuljak hozzá?
hát jelöld be te, írj rá te!
ne várd már, hogy a sültgalamb a szádba repüljön...
Nem tudom, hogy van -e barátnője, mert megkérdezni nem akartam...
És nem meséltem róla itthon. Csak annyi volt, hogy kérdezték van-e valaki aki tetszik most. És mondtam, hogy igen, innen és innen ismerem. Erre mondták, hogy örülnének ha végre összejönnék egy rendes fiúval. Ennyi volt. És nem vagyok pióca. Akik piócaként viselkednek, azok általában nem állnak meg ennyinél.
De egyébként lehet, hogy tényleg félreértettem és bebeszéltem magamnak, hogy érdeklem.
Én is voltam ugyanilyen szituációban mint te!
sajnos az az egy személy tetszett meg. Aranyos volt, megbízható és tetszett is. Összebarátkoztunk, sokat beszélgettünk, nagyon egy hullámhosszon voltunk. Ő is egyedülálló volt, mint én tehát semmi ok nem volt arra, hogy összejöjjünk. Amúgy nem vagyok kezdeményezős típus, de amikor egy jót beszélgettünk, megkérdeztem tőle nem ér rá egyik nap és dumálhatnánk a városba...stb. Benne volt. Először én kértem el a telefonszámát és az emailcímét is. Ezt utólag vettem észre, hogy ő soha sem kezdeményezett semmit, mindig én vetettem fel-ezt-azt, levelezést stb. ha írtam, persze visszaírt. De magától soha semmit. Állandóan találkoztunk, de soha sem nyomultam, de nyitott, kedves voltam és ő is vissza.
Én is azt hittem hogy összejövünk!!!
De nem!
Egyszer csak nem írt, és ha összetaliztunk is akkor persze beszélgettünk mint eddig. De magától soha sem írt, nem keresett..:(
Akik bezzeg nem jöttek be , nem vonzódtam hozzájuk, azok a pasik mindig hívtak, írtak rám: mizu??? Jössz fagyizni???
Mikor találkozhatnánk? Mikor mész be a városba????...stb:(
Pedig nem adtam jelet egyszer sem, hogy én különösen akarnék tőlük bármit is.
Pedig 100%-ig biztos voltam abban, hogy ezzel a fiúval én összejövök! És mégse. Arra is gondoltam, hogy bu*zi. Vagy más nő tetszik neki, vagy aszexuális.
Egy pasi tetszik, az sem jön össze:(((
aztán egy hónap után rájöttem, hogy én nem égetem magamat, nem keresem, ha akar hív, ír. Hát nem nagyon. Sőt soha sem. Ha összefutok vele, akkor mosoly puszi-puszi beszélgetés, ennyi.
Az az igazság, hogy már nem akarom őt.
Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel!
Ne írj neki mától kezdve, ne hívd...mintha nem is létezne...lehet hogy ő hív majd...kitudja!
ja, és igen, igazad van, ha érdekelnéd a fiút, akkor bejelölt volna iwiwen és mindenhol, és írogatna időközönkét!!!
Hiába 21. szd, mégis ha valaki valakinek fontos, akkor ír neki, bejelöli...stb.
Nekem volt egy pasim akivel minden jó volt. Egy kategorizálhatatlan viszonyban éltünk. Minden nap együtt voltunk, mindent együtt csináltunk, a szex is tökéletes volt, mégis folyamatosan emlékeztetett rá, hogy velem minden klassz de ő mégis a hercegnőt várja a fehér lovon. Akkor és azóta sem értettem meg teljesen ezt, de legalább nem hitegetett. Egy ideig elvoltunk így azután én elfogadtam egy külföldi állás ajánlatot a világ másik végén egy évre. Amikor közöltem vele, hogy elmegyek ledöbbent. Amíg kint éltem leveleztünk és minden levelét úgy zárta, hogy szeret. Amikor haza jöttem ő szerette volna velem folytatni vagy újra kezdeni a dolgokat, de én már lezártam addigra magamba ezt a kapcsolatot és hagytam hogy menjen és keresse a hercegnőt, akit mellesleg azóta sem talált meg, pedig már eltelt azóta 18 év.
De egy biztos, akármelyik század gyermeke is a férfi, ha oda van egy nőért mindent megtesz azért, hogy vele lehessen, akkor nincs akadály, és nincs kifogás. Ezt is megtapasztaltam már életem során.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!