Mennyi pénzt illik adni manapság egy lakodalomba?
Én székely vagyok és nem, ez csak nálunk szokás a románoknál nem, legalábbis ezen a környéken.
Nem olvastam végig a kommenteket.
Mi barátnőmék esküvőjére, ahol koszorúslány voltam, 20ezret illetve 10ezer ft értékben kaparós sorsjegyet adtunk (amiből 50ezret profitáltak). Ketten mentünk férjemmel.
Nekünk márciusban volt az esküvőnk, nagyon szűk körben.
Barátnőm, aki a fiunkra vigyázni jött el egyedül, tőle 20ezret, másik barátnőm, aki a tanum volt, férjével jött, 80ezret adtak, férjem barátja egyben tanuja, aki párjával érkezett 40ezret adott. (Más nem volt hivatalos 😃
#17 jol mondja!
En mikor parommal unokatesoja eskuvojen voltam 50et adtunk mert megtudtuk h a draga mas rokonok (velunk azonos foku) ennyit ad..igy mi is. De en ebbe semmit sem adtam nem en rokonom. Miert fizetnek? Parom rokona na nehogy mar en adjak 25ot bele. Beszærok.. Elmentem ettem ittam lehetoleg dragabb italt kertem. Kiszedtem egy csomo etelt. Sutemenyt. Elotte bealltam 3 fotora a parommal hozzajuk aztan kesz..
35-öt adtunk végül, meg egy kisebb jelképes ajándékot még.
De ritka rossz lagzi volt, kb. mintha arról szólt volna az egész, hogy nyereszkedjenek minél többet rajta.
Pedig azt hittük, jó lagzi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!