Mennyi pénzt illik adni manapság egy lakodalomba?
Őszinte leszek, semmit nem adnék, de nem azért, mert nem szeretem a testvéremet. Sőt, ő minden családom és a legjobb barátom. De nekem ez olyan személytelen így. Pénzt adjanak a soha nem látott rokonok.
Ne értsetek félre, én pl. vettem iPadet a tesómnak, mikor kellett a munkájához, és eltartottam, mikor munkanélküli volt. Pénzt adni neki az esküvőjére olyan lenne, mintha a saját férjemnek adnék a közös esküvőnkre pénzt.
Az esküvőre, magára a szervezésre simán adnék pénzt, sőt kifizetném az egészet. De ez a borítékos toporzékolás olyan "családellenes".
Mi férjem barátjának az esküvőjére megyünk szeptemberben, neki 80 ezret adunk.
Távoli ismerősnek 30-35-öt adnánk.
Egy volt jó barátom esküvőjén (Magyarország, sőt: Budapest) a lehetőségeimhez mérten csúszott egy 10-es a borítékba. Úgy, hogy csak egy laza vacsorát fogyasztottam (leves+második+egy fél literes víz), és korán eljöttem, mert másnap reggel dolgoznom kellett menni -berendeltek.
Újdonsült asszonyka persze kevesellte az adományt.(Csak tudnám, honnan derítette ki...?) Csípős stílusban visszaírtam neki, hogy álljunk meg, he.
Még az újdonsült apjuk is -akiről azt hittem, a barátom- a védelmére kelt.
Hát, ha gci, akkor én is gci.
Elküldtem az asszonykának egy korábbi buli fotóit -ők már akkor együtt voltak- ahol a férjecskéje igencsak borkais (nem a porszívásra gondolok ;) ) pózban volt. Igen lenge öltözetben. És igen jól felismerhetően, hogy a hölgy, akit "támogat" nem a jelenlegi neje.
Pillanatokon belül exnej lett. :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!