Mit tegyek a lányommal? (nem jött haza)
Szerintem ebben a korban ezek már nem használnak.
Ültesd le és szép nyugodt hangnemben kezd el neki mondani mik voltak a kikötések mi az amit nem tartott be. Számolj be neki ha te eltünnél egy napra ö mit szolna hozzá.
Ne kiabálj vele legalább is elöször. Fel kell fognia hogy egy telefon hívást megejtehetett volna.
Mondjuk én eleve nem engedném ott aludjon fiuknál, de ha te ezt megtetted, most már késö megtiltani.
Szobafogsággal csak magad ellen haragítod.
Nekem apukám tudott úgy elbeszélegtni velem hogy a lábamig szégyeltem magamat. Anya kiabált és az csak dühöt okozott, és már azért is érzést. Míg apu beszéde után köpni nyelni nem tudtam.
Hát most kell még visszafogni, ameddig nem késő. Én mindenféleképpen leülnék vele beszélgetni...
Lehet neki 2 nagy pofont is adni, de lehet, hogy azzal sem oldasz meg semmit! Igazából ha azt írod, hogy eléggé könnyűvérű, én a szexuális életről is elbeszélgetnék vele. Minek-milyen következményei lehetnek. A pasi szerintem csak kihasználja minden téren, és ha már ilyen felelőtlen, nehogy ideje-korán nagymama legyél:S
Szerintem meg csak anyuci fél, hogy elveszik tőle a kicsi lánykáját. 17 évesen könnyűvérűnek számít? Szerintem az már abszolúte normális. Nyilván azért nem kérdezte az anyját, mert tudta, hogy mit reagálna. Egy hatalmas, "NEM, mostazonnal gyere haza, mert baj lesz!"
A szobafogsággal csak elmarnád magadtól... Egy életre meggyűlölne. Szerintem próbáld meg megérteni, hogy igen basszus, itt az ideje a nemi életnek. De ha a párjától elválasztod szobafogsággal meg mittudoménmivel, akkor az neked lesz rosszabb.
Azért nem írt, mert tudta hogy le lenne cseszve. Viszont az, hogy a nővérének szólt, szerintem egy jele annak, hogy tudatni akarta a családjának az általa legközelebbinek tartott tagjával, hogy hol lesz este. Nem néz hülyének. Ülj le és beszélgess vele, hogy nyugodtan írhat neked is, mert meg fogod érteni, ha fiúval lesz.
1. A lányod dolgozik.
2. A nővérének üzent.
Talán pont a viselkedésed miatt döntött úgy, ahogy. Magadon is illene elgondolkodni, mit teszel, amiért ennyit érsz a lányodnak. Büntetni hülyeség.
Gondolj arra, hogy kislányod válságos helyzetben van, hiszen mindenkit megvisel egy kétéves kapcsolat vége.
Ez a szituáció, amiről írtál, már előállt, és ha most szigorúskodsz, éppen ellenkező hatást érsz el, mint szeretnél.
Fogadd kedvesen, amin nagyon meg fog lepődni, hiszen letolást vár. Érdeklődj a filmről, hogy tetszett-e neki, aztán meséld el neki, hogy aggódtál érte. Hogy sokkal jobban esett volna, ha tégedet is értesít, mint testvérét.
Számtalan elvált asszony cselekszik hozzá hasonlóan, hogy friss kapcsolatokba menekül, kislányodnál az a baj, hogy túl fiatal a szabados életre. Ha meghitt beszélgetésre tudsz teremteni alkalmat, akkor beszélgess vele a hirtelen kapcsolatok veszélyeiről, legalábbis a fiziológiás veszélyekről. Hogy vajon a fiúról feltételezhető-e, hogy egészséges, mit tud róla. Ha nekimész, hogy "bármit elkaphatsz tőle", azzal dacot és tagadást váltasz ki belőle. Beszéljetek arról, hogy mennyire fontos az óvszer használata, nemcsak a fogamzásgátlásra, de véd az esetlegesen elkapható betegségek ellen is - némileg. Mert a legbiztosabb út az az alkalmi szexuális kapcsolatok kerülése.
Tudom, hogy mindehhez túl fiatal a kislányod. De ilyen fiatalon került abba a helyzetbe, amelybe nagyon sokan manapság, kiskorúan. Segítségre szorul, főképpen ahhoz kellene hozzásegíteni, hogy ne féljen Tőletek, merje esetleg előre beavatni édesanyját döntéseibe. Ez az időszak most a te harcodnak kell lennie bizalma visszaszerzéséért. Vigyázz, mert amit tett, abban benne van a még fenyegetőbb lehetőség, hogy egyszerűen otthagy Benneteket. Ami számára a lehető legrosszabb döntés volna, és Nektek szintén óriási fájdalmat, nem szűnő aggódást okozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!