Van amit megbántatok az életben? Ha újrakezdhetnétek sok mindenen változtatnátok?
Figyelt kérdés
És amiket megbántatok, változtattok rajta? Rágódtok rajta? Vagy egyszerűen nem gondoltok rá?2010. aug. 5. 10:08
11/12 anonim válasza:
igen h nemcsináltam azt amit szerettem volna, nemtanultam pszichologiát mer ez érdekel igazán...
12/12 anonim válasza:
Igen van egy dolgog az életemben és 17 éve rágódok rajta, hogy mi lett volna, hogy ha akkor másként cselekszem. Lehet, hogy az egész életem másként alakult volna, de egy biztos, választ kaptam volna azokra a kérdéseimre amikre azóta is szeretném tudni a válaszokat, de már soha nem kapom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!