Lehet esélyem összejönni olyannal aki tetszik? A nagyim szerint meg kellene állapodnom már valakivel.
hasonlóan gondolkodom mint te, és szerintem ez rossz. már nagyon rég óta nincs senkim, két év alatt egyetlen egy lány tetszett igazán akivel természetesen nem lett semmi. közben kikosaraztam olyan lányokat akikhez fizikálisan vonzódtam de nem tudtam volna komolyan venni őket. a tanulság, hogy most rohadtul egyedül vagyok. nyár van és itt netezek, pedig annyi mindent csinálhatnék.
hallgass a nagyidra, ez az igaz szerelem egy hülyeség, mesékben esetleg....
Szerintem érdemes várni.
Bár ha valaki meg szeretne ismerni, azt is érdemes.
Hátha megtetszik neked.
A belső kisugárzás számít a legtöbbet.
És akár beléd is beleszerethet egy olyan, akinek elsőre nem is nagyon tetszettél. (bár lehet csak te érzed magad csúnyának)
Velem van az, hogy nagyon válogatós voltam. Nem tudom mitől,de már asszem megtértem.:O
ÉS most simán meg tud tetszeni nekem egy olyan, aki külsőre nem is az ideálom. (jó azért nem egy bűn ronda, 9 foggal és 3 szál hajjal:D)
Úgyhogy nagyrészt tényleg csak kisugárzás. Na meg elég fiatal is vagy...
Szóval érdemes várni, és ismerkedni.:)
Ne hallgass a nagyidra!Létezik a Ő!Nem csak a mesében van az igaz szerelem.Nem szabad megalkudni.Főleg nem 21évesen!
Minden esetre az önbizalmadat fejleszd.Arra nagy szükség van az élet minden területén.Jelen esetben pl ha az arcod nem tettszik,de csinos vagy,akkor öltözz csini ruhákba,amik kihangsúlyozzák az alakodat.Ha fordítva van,az arcod szép,de esetleg telt vagy,akkor mosolyogj sokat,ha se arc,se alak,de természeted,inteligenciád a kihangsúlyozandó,akkor pedig beszélj,beszélj,beszélj.:)Mindig úgy menj az utcán,az emberek között,hogy a kihangsúlyozandó dologra gondolj,de hidd is el,hidd,tudd,és tartsd valóban szépnek.
Ki kellene építened önbizalmadat. Törekedhetsz erre saját magad azzal, hogy figyelsz teljesítményeidre és elégedetten nyugtázod, amikor jól teljesítettél. Kielemezhetnéd esetleg, hogy mivel vagy elégedetlen saját magaddal, aztán amit hibádnak ítélsz, annak megváltoztatásán dolgozni kezdesz. Legyen szó akár küllemedről, akár viselkedésedről. Találsz e munkához könyveket is, amelyek utat mutatnak.
Léteznek nagyszerű önbizalom növelő tréningek, s ha képzett, megfelelő szakember a vezető, nagyon hatékonyak tudnak lenni.
Önbizalmat lehet építeni pszichoterápiával is. Az integratív a gyorsabb és hatásosabb módszer.
Valamit kezdened kellene ezzel az üggyel, mert kár így elpocsékolni ifjúi éveidet. Tudatában kellene lenned, hogy 21 éves vagy és csinos, mert a fiatalság nagyon "öltöztet". Most a legszebb a bőröd, a testalkatod, feltételezem, hogy szerény viselkedésed is bájos, kedves.
Az önbizalomhiány okozza gondjaidat az emberekkel, ezt kellene mindenképpen megoldanod, mint mondtam, szakember segítségével, mert ehhez nagy valószínűséggel segítség kell. Ezzel megoldódik minden gondod, boldog és vidám fiatal lány lesz belőled, akinek minden sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!