Lehet esélyem összejönni olyannal aki tetszik? A nagyim szerint meg kellene állapodnom már valakivel.
Ne hidd,hogy csúnya vagy!Mindenkinek más az ideálja.
Tegyél róla,hogy jól érezd magad a börödben,az ad önbizalmat.Ha van önbizalmad,jó a kisugárzásod és bejön a kívánt pasi is!Sok sikert!
Nagyanyod fel, hogy petrezselymet fogsz arulni sokaig es nem lesz senkid.
Nem tudom vigasztal-e de annak ellenere, hogy randizgattam fiukkal hasonloan sok onbizalommal megaldva mint te sokaig nem hittem el, hogy en is tetszhetek valakinek. 30 eves voltam, mikor talalkoztam a ferjemmel...
En azt mondom, hogy megalkudni nem szabad es szerelembol elsosorban sem szabad ferjhez menni. Ez nem azt jelenti, hogy egy szamito rideg Cruella vagyok, hanem csak tanultam az evek soran estem pofara eleget ahoz, hogy megertsem az en szempontombol mi kell egy jo kapcsolathoz.
Szoval meg csak 21 eves vagy. Fiatal es ha a fiuk megneznek az nem azert van, mert ronda vagy!
Szerintem csak kezdj el ismerkedni ha valaki akar veled ismerkedni nyiss fele. Ez nem jelenti azt, hogy jarnod is kell vele vagy esetleg azonnal hozza is menni- mellesleg a fiuk azert sem nosulnek olyan konnyen...
Nem kell az első jelentkezővel összecuccolni.
Ha tényleg csúnya vagy,akkor se aggódj.Csak nagyon fiatalon szempont a szépség,az idő haladtával a belső értékek válnak fontosabbá(ezért láthatsz "jó" hapsik oldalán nem különösebben szép lányokat)
Egyébként egy jó frizura,némi sport csodát tesz.A kisugárzás az önbizalomból ered.Ez fejleszthető és többet ér a szépségnél...
A nagyi még egy olyan korban élt, ahol a nők alárendelték magukat a férfiaknak. ezzel szemben ma a nők rabszolgát tartanak.
Ne hallgass a nagyira, használd a férfiakat, tied a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!