Fiús anyák! Szerintetek is ez rendben van?
Baj vagy elfogadható lenne az hogy a fiatok hazavinné a barátnőjét,és akár több napot is ott töltene nálatok?
Mindezt azért mert a fiatalok messze laknak egymástól, és ritkán találkoznak.
Hogy reagálnátok? Zavarna vagy kifejezetten örülnétek neki ha elég nagy a ház és minden körülmény megengedi?
Az ember mikor gyereket vallal, nemcsak egy cuki kisgyerekig kell vegiggondolni.
Ezzel egyutt egy garzonlakasban nem szivesen kerulgetnek kis tinifiukat, lanyokat. De ha van hely, egyertelmuen nincs mas megoldas, amugy nappal is megtennek, amit ejjel, akkor oszinten nem ertem a kerdest.
33-as vagyok. Elnezest, igy kerdezted vagy orulnel-e. Bocsanat.
Szoval zavarna is esetleg, de nem mutatnam, es orulnek is.
Uramatyám, milyen besavanyodott nők vannak itt. Egyből rossznak,élősködőnem titulálni a gyereked párját, csak mert pár napig vendégül látod? Ilyen korban már simán lehet, hogy együtt is maradnak. Lehet, hogy elszalasztjátok, hogy megismerjétek a leendő vejeteket/menyeteket. Engem egyből befogadtak a családba, és az én családom is befogadta őt. Mindig együtt megyünk egymás szüleihez, és több napig ott “csövezünk” rendszeresen, ők pedig szeretettel látnak minket. Ahogy mi is a szülőket, amióta van lakásunk. Ettől család a család, úgy gondolom.
24/N
Én csak a saját esetemet tudom leírni.
Mi elég fiatalon jöttünk össze a párommal, de az anyukája mindig szívesen látott náluk sőt a mai napig is így van, annak ellenére hogy a fiával együtt élek. Megkérdezte, hogy mit szeretnék enni a nagymamája mindig valamilyen süteménnyel vár minket ha hazalátogatunk de természetesen cserébe besegitek a házimunkába, de nem várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!