Fiús anyák! Szerintetek is ez rendben van?
Figyelt kérdés
Baj vagy elfogadható lenne az hogy a fiatok hazavinné a barátnőjét,és akár több napot is ott töltene nálatok?
Mindezt azért mert a fiatalok messze laknak egymástól, és ritkán találkoznak.
Hogy reagálnátok? Zavarna vagy kifejezetten örülnétek neki ha elég nagy a ház és minden körülmény megengedi?
2020. aug. 16. 16:51
21/40 anonim válasza:
"A lány 23 éves és egyetemista.
És valamikor csak félévente tudnak találkozni a fiammal."
Szerintem ezen egy pillanatig sem kellene gondolkodni, annyira alap, hogy jönnek!
22/40 anonim válasza:
ma 18:22-es: a kérdés akkor lenne jogos, ha a gyerek párja hosszú idöre - nem pár nap/egy hét - beköltözik és elvárja, hogy kiszolgálják meg eltartsák a két szép szeméért!
23/40 anonim válasza:
#22 Te se voltál boldog még az életben mi? Te toxicus boomer..
24/40 anonim válasza:
mi zavar ebben téged, kérdező? teljesen normális, ha nálatok vannak..
25/40 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Hány évesek, milyen a lány (ha ránézésre egy kis cafka, akkor az ajtón sem szívesen engedném be elsőre), mióta ismerik egymást, mennyire tartom megbízhatónak a fiam, mik a szándékaik egymással... Meg nem is tudom. Az én fiam még csak 8, de ilyesmiket gondolok 😁 De első nap egy kisebb közös elbeszélgetést mindenképpen beiktatnék.
26/40 anonim válasza:
Amíg szimpatikus a lány nem zavarna, és ha nem telhetetlen (volt egy barátom aki ha nálunk volt mindent felzabalt meg felivott:d eszrevette az összes nasit és még ugraltatott is hogy hozzak ezt meg azt.. nonstop evett de szerintem csak mert ingyen volt mert addig nem tűnt fel hogy állandóan eszik
27/40 anonim válasza:
6!
Csak szólok, hogy úgy 20 éve már a csecsemőknek is kötelező a személyi
28/40 anonim válasza:
Nekem a bátyám barátnőjével volt ez. Mindig átjött majd ide is költözött xdd. De nem zavart sok vizet. Beszállt a költségvetésekbe is. És hát megszerettük én is, anyum is. Most már (nem tudom) hány éve hogy elköltöztek és saját családjuk van😊.
29/40 anonim válasza:
Nem vagyok anya, de ha nem zavar akkor nem
30/40 A kérdező kommentje:
Engem sem zavar,sőt nagyon örülök nekik. Csak érdekelt, hogy ti hogy látjátok ezt a dolgot 🙂
2020. aug. 16. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!