Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Borzalmas nekem is. Évek óta nem beszéltünk egymással.
29/n
ne már hogy én vagyok az egyetlen akinek jó a kapcsolata a szüleivel :-o
:-((( milyen világban élünk, Úristen
Anyuval nagyon jó:D,Apuval meg változó...túlságossan hasonlít a természetünk és mindig egymásba kötünk,de vele is kijövök.
18L
Ez nem attól függ, hogy milyen világban élünk....
Az én anyám sajnos elviselhetetlen, és ahogy egyre öregszik, csak romlik a helyzet.
Apám meg mindig is zs@art ránk.Ez van
(Ja a 40/n voltam)
Hidd el nekem/nekünk a legrosszabb, hogy nincsenek "normális" szüleink
apámmal egyáltalán nem tartom a kapcsolatot,mert évekig vert napi szinten,anyámmal meg kb egy hónapja nem,mert ismételten kihasznált és átvert.
17L
ugyanaz mint első
apámmal szar, anyámmal elmegy
16l
Elvagyunk.
Egyet nem fognak fel... HA ők káromkodnak, veszekednek, nem hallgatnak meg, visszaszólnak, stb... És én ezt látom kicsi korom óta, honnan láttam volna, hogy ezt nem így kell csinálni? Csak osztják az észt hogyan kéne, de ők sose teszik meg.. Így meg aztán nehéz . :)
Nagyon jó, egyszerűen már csak a tudattól boldog vagyok, hogy az ő gyerekük vagyok.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!