Szerintetek egy leszbikus pár normálisan fel tud nevelni egy gyereket?
"A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:39"
Te elolvastad azt, amit linkeltél?
Természetesen fel tud,sőt lehet sokkal szeretetteljesebb környezetben,mint apa-anya felállásban.
Aki meg azt írta,h még a rossz apa is jó,hát nem tudom.Normális vagy?? 2 naponta verte őket,naponta taj részegen,és igy boldog gyermeként nevelkedik?? max megutálja a férfiakat,egy életre tönkreteszi az ilyen apa a gyermekét!
Gyermeknek a stabil,biztonságérzetet adó,szeretet teljes család kell,ha ez anya-anya ,vagy apa-apa,vagy anya-apa felállásban van,akkor ugy!
- A melegek ne fogadhassanak örökbe gyereket!
- Miért ne?
- Mert csúfolni fogják ezeket a gyerekeket!
- Kik?
- Hát mi!
Ennyi... (Szerintem amúgy igen, fel tudna, ha a fenti jelenség nem létezne...)
Az én apám 6 éves koromig élt velünk, mindennap szarrá verte anyámat. Azóta nem láttam. Viszont terápiára kell járnom máig. Sokáig nem szólaltam meg. És mélységesen lenézem a férfiakat. És szerintem soha nem fogok készen állni a szexre.
Ez egészséges? Hmm? És ez csak egy példa. Ismerek olyanokat, akikkel szörnyűségesebb dolgokat műveltek az istenített családmodell keretein belül.
A fél karomat odaadnám, ha lett volna két szerető szülőm, és a legkevésbé sem érdekelt volna, hogy az két nő, vagy két férfi. Csak szeretetet szerettem volna. Bárkitől.
Szerintem a heterok csak félnek, hogy egy általuk abberáltnak gondolt pár jobb szülő lenne, mint ők.
23/L
Tényleg nem csak a gének a felelősek!
Egyik legjobb barátnőm genetikus. Ő maga is foglalkozott a témával, és váltig állítja, hogy nem csak a gének a felelősek. Pontosan az ikerpáros példa miatt!!
Másrészt, olyan sokan egy lapra rakjátok a leszbikus párokat, és az egyedülálló anyákat! Ne haragudjatok, de koránt sem hasonlítható össze a kettő!
Egy hetero anyuka, anyuka egyedül neveli a gyermekét, és a gyermeke, aki bizonyos időközönként látja az édesapját, szemben azzal, hogy két homoszexuális anyuka együtt, közösen nevelik a gyermeket...
Szerintem a legnagyobb ostobaság a kettő összehasonlítgatása. Már eleve a szülők szexuális irányultsága miatt. Ami valljuk be, nem elhanyagolható dolog, mikor egy gyermeknek kialakul a fejében a kép arról a bizonyos "család modellről".
Másrészt, azt is sok helyen olvastam, hogy sokan nagyon szélsőségesen beszélnek. Illetve úgy fogalmaznék, hogy szélsőségekben. Pl, leszbikus pár szemben az alkoholista, családverő, hűtlen apával.
Miért gondolják azt egyesek, hogy pl egy leszbikus nő nem lehet alkoholista, vagy egy hűtlen természet? Leszbikusoknál is ugyan úgy vannak párkapcsolati problémák, ordibálások, veszekedések...
Itt mégis úgy állítjátok be őket, mintha a leszbikusok/homoszexuálisok élete, kapcsolata csupa idill lenne, ellenben a heterók kapcsolatával, ahol az anyuka várja a szeretőt, az apuka meg az alkohol mámorába menekül...
Szerintem ezen érdemes lenne elgondolkozni. Ugyan úgy emberek a homoszexuálisok is, ugyan úgy vannak rossz tulajdonságaik, ugyan úgy veszekszenek a párkapcsolataikban, ordibálnak, alkoholizálnak, esetleg bántalmazzák egymást, mint hetero társaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!