Vannak itt olyanok hogy gazdagok a szülei, de nem segítenek semmiben a gyereküknek anyagilag? Én biztos támogatni fogom a srácaimat, ha lesznek egyszer. 35F
Figyelt kérdés
Nálam ez a helyzet, 5 ingatlan budapesten, befektetések, nyaralók.De ha kértem valami segítséget, mindig azzal jön édesapám hogy anno neki sem segítettek, én is így leszek erős ha nincs hátszél, meg úgyis enyém lesz ha meghalnak minden.Van egy házam, saját magam keresetéből raktam félre, most autóra gyűjtök.2020. aug. 10. 09:38
11/11 anonim válasza:
Véleményem szerint ha valaki gazdag akkor illik viszont a gyerekének is megtanítani hogyan kell a pénzzel bánni, mert a gazdagok nem véletlenül lettek azok. Külföldi gazdagoknál ez működik főleg az USA-BAN. Itt meg a gazdag ember hagyja hogy a gyereke meg alkalmazott legyen és kapjon 200-300 ezer forint fizetést. Ahelyett hogy megtanítaná a gyerekének hogyan legyen milliomos vagy milliárdos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!