Elhidegült tőlem a párom, mit tegyek?
Na van ám kifogása...mi is 3 éve vagyunk együtt de ilyen nincs...
Koppints oda, vagy elhagyod!
Szia!
A pasik 30 éves korukban vannak a csúcson. Akkor a legérettebbek érzelmileg és fizikailag is.
Nem tudom h a párod miért viselkedik így, sajnos ezt nektek kell megbeszélni. De én nem bíznék benne ha ilyen nagy Casanova volt régebben is... Egy gyerekkel lehet h megijesztetted. Ő is akarta? Mert ha csak jött és nem volt tervezve akkor lehet h átfutott az agyán h ezeket már nem teheti majd meg, felelősséget kell vállalnia, nem járhat el annyit haverozni stb.
Amúgy te hány éves vagy? Állj a sarkadra és kérj ésszerű magyarázatot. Tudom h a terhesség alatt érzékenyebbek a nők, de ne hagyd h bizonytalanná váljon a jövőd!
20/L
Ha ő is szerette volna akkor lehet h beijedt...
Próbálj vele beszélni, tárd elé a tényeket h oké, ha nem lesz őszinte és nem változik akkor nem csak téged, de a babát is elveszíti. Megilleti a láthatás joga 2 hetente, meg fizetheti a gyerektartást, de kimarad a legboldogabb pillanatokból! Nagyon nagy boldogság az amikor először ülnek fel, amikor kijön az első foguk, amikor kimondják az első szót és amikor elkezdenek járni. Nincs is ennél szebb mint jelen lenni ezekben a pillanatokban! Mindig emlékezni fogsz/fogtok rá.
Kedves 12:58..nem azt mondtam,hogy nincs apára szüksége,de azt lehet találni könnyen.Egyedül meg azért tudnám felnevelni,mert szerencsére jók a körülményeim,16 éves korom óta dolgozok,el tudnám tartani egyedül is,ha erre kerülne a sor!!
Köszönöm azoknak is,akik megértőek voltak!!!!
Szia, megkérdezted tőle, hogy egyáltalán szeretne-e gyereket? Tisztában vagy vele, hogy ő veled képzelte-e el a jövőjét? Ne haragudj, nem leosztani akarlak, de nagyon sok nő visszaél azzal, hogy ez "fegyver" a kezükben van, azaz ők dönthetnek egy férfi sorsa felől.
Mindenképpen beszéld meg vele ezeket, mert szerintem ez lehet a baj. Ha melletted is csajozott, akkor nem hinném, hogy te lennél élete nagy szerelme és most úgy érzi, hogy csőbe húztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!