Mennyi időbe telik míg elhelyeznek valakit idősek otthonában?
Figyelt kérdés
A demencia ezen fokán már nem engedhetem meg, hogy tovább éljen velünk édesanyám. Kikészíti az egész családot, egész nap mondja a magáét, 5 percenként kell megismételni neki valamit... nem bírjuk. 12 évig gondoztam, szeretem, de a családom és munkám rovására nem mehet. Mennyi idő alatt lehet elhelyezni valakit?2020. aug. 6. 09:00
1/9 anonim válasza:
Ez csak a pénztől függ. Minnél több pénzed van annál elöbb. De függhet még a várólista hosszuságától is meg ugye a tobbi idős mikor hal meg.
2/9 anonim válasza:
Anyagiak...
És sokszor az sem elég hanem protekció! Keress ismeretséget Ilyen helyen.
3/9 anonim válasza:
Ismerősömnek 7 hónap volt. Azt hiszem ok állami intézményt vettek igénybe. Magamban gyorsabb, de zsebbe kell nyúlni.
4/9 anonim válasza:
Az se mindegy, hogy hol, az ország melyik részén. Barátnőm több, mint egy évet várt, mire sikerült anyukáját magán otthonba elhelyeznie.
5/9 anonim válasza:
Mi budapesteiek vagyunk. 2 nagyszülőm került otthonba. Az egyik szociálisan rászorult, így elég hamar lett helye. A másiknak kicsit megsurgettuk és így lett kB 1 év mire bekerult(visegradra). Egyébként a nők hamarabb be tudnak kerülni ilyen helyre, mint a férfiak.
6/9 anonim válasza:
Attól függ mennyire vastag a boríték amit felkínálsz. Ha megy zsebbe 2-300 ezer akkor jellemzően 1-2 hónapon belül lesz hely.
7/9 anonim válasza:
Ha nincs protekciód, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Főleg ha jó helyet szeretnél neki.
8/9 Metionin válasza:
Jobb helyeken éves várólisták vannak.
9/9 anonim válasza:
2 hét volt a magánintézményben
Az alapítványiban fele ennyiért 2 éves várólista van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!