Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néznek a szemembe a...

Miért nem néznek a szemembe a fiúk az utcán?

Figyelt kérdés

Elég buta kérdés, tudom, de azért van ez a oldal, hogy amit nem mersz mástól, az itt megkédezheted:)

Szóval ha megyek az utcán, és jön velem szembe egy fiú (fiatal, helyes vagy átlagos tökmindegy) akkor rám sem néz és lesütött szemmel elmegy.

De ha egy 50-es pasas megy vagy nagyon ronda pasi az meg bámul!

Miért van ez, szinte mindig?

(nem vagyok pláza,nem hordok ribis ruhákat, nem vagyok csúnya sem. Vékony és csinos szoktam lenni).

2010. aug. 4. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Mert vannak még normális férfiak, akik ha van párjuk nem a többi nőt nézik és nem érdekled őket se Te, se a többi nő.

25/F

2010. aug. 4. 13:35
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem udvarlási szándékkal gondoltam. Csak úgy. Hogy lássam ki az aki szembe jön velem.Pl.

De az öreg pasasok miért néznek? Náluk még más volt a szokás? :O

2010. aug. 4. 13:42
 13/15 anonim ***** válasza:
81%
Az öreg pasik akarnának tőled valamit azért keresik a szemkontaktust
2010. aug. 4. 13:46
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Miért néznek mindig a lányok félre, ha egy pasi rájuk néz????Rengeteg lánynak a szemébe sem lehet nézni mert a földet bámulja vagy elfordul.:/
2010. aug. 4. 14:33
 15/15 A kérdező kommentje:

14:33

Nem lehet h azért néznek félre mert zavarban vannak (sokáig nézed) vagy nem tetszel nekik:(

Érdekes, ha valami gagyi kukás vagy öregember vagy valami nagyon nem helyes pasi jön felém, én is elnézek félre.De ezek bámulják az embert.

Direkt fogyelem már 2-3 hónapja. Jön egy 50-es ürge az néz.

Miért is akarna tőlem bármit egy nős 50-es?

Mindegyik? :O

2010. aug. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!