Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem néznek a szemembe a...

Miért nem néznek a szemembe a fiúk az utcán?

Figyelt kérdés

Elég buta kérdés, tudom, de azért van ez a oldal, hogy amit nem mersz mástól, az itt megkédezheted:)

Szóval ha megyek az utcán, és jön velem szembe egy fiú (fiatal, helyes vagy átlagos tökmindegy) akkor rám sem néz és lesütött szemmel elmegy.

De ha egy 50-es pasas megy vagy nagyon ronda pasi az meg bámul!

Miért van ez, szinte mindig?

(nem vagyok pláza,nem hordok ribis ruhákat, nem vagyok csúnya sem. Vékony és csinos szoktam lenni).

2010. aug. 4. 11:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

én pl nem vagyok ilyen.. megyek minden nap suliból ..haza több 1000 emberel találkozok.. és nem forgolódok erre arra.. seggek , mellek után..

16/f

2010. aug. 4. 11:18
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
nemtetszel nekik
2010. aug. 4. 11:20
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Miért te úgy mész végig az utcán hogy mindenkinek a szemébe bámulsz?!Mert én nem..csak néha néha egy-egy elvetett pillantás...
2010. aug. 4. 11:21
 4/15 anonim ***** válasza:
66%
most te ezt hiányolod? Hát lehet, hogy nem akar bunkó lenni sok, hisz azért zavarba lehet ám hozni valakit ha bámulod. A ronda meg idősek meg nincs vesztenivalójuk szegényeknek. De én sem nézek szembe meg egy jányt, nagyon ritkán, akkor meg még elcsapja a fejét. :P Hüle picák.
2010. aug. 4. 11:22
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Én ha köszönök (mert faluban lakom) Akkor mindig az illető szemébe nézek
2010. aug. 4. 11:23
 6/15 anonim ***** válasza:
51%
Igényled, hogy mindenki a szemedbe nézzen? Miért kellene? Ha beszélsz valakivel, akkor jogos az elvárás. De vadidegenekkel???
2010. aug. 4. 11:24
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az emberek nagy többsége nem úgy megy az utcán hogy "bámul bele" mindenki szemébe
2010. aug. 4. 11:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb mai fiatalnak egyedül az utcán kisebbségi érzése van, szorong, alap pánikbetegség stb., csak falkában bátrak. Nagyon kevés a jó kiállású fiatal férfi. A század elején, ha egy szép nő végigment az utcán a vadidegen férfiak elismerés képen kalapot emeltek és köszöntek, nagyvárosban is.

Az idős férfiak bámulása viszont egészen ás eredetű.

2010. aug. 4. 11:37
 9/15 anonim ***** válasza:
70%

Azért van mert a pasik nagy része a testet, arcot nézi.

Én szeretek szemezni, csak az a gond hogy nem vagyok annyira jóképü gyerek, és így kevesebbel sikerül..

2010. aug. 4. 11:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sose bámulok idegen emberek arcába, megse látom szinte őket. Ha valakivel beszélek akkor természetes a szemkontaktus de így...
2010. aug. 4. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!