én pl nem vagyok ilyen.. megyek minden nap suliból ..haza több 1000 emberel találkozok.. és nem forgolódok erre arra.. seggek , mellek után..
16/f
2010. aug. 4. 11:18
2/15 anonim válasza:
nemtetszel nekik
2010. aug. 4. 11:20
3/15 anonim válasza:
Miért te úgy mész végig az utcán hogy mindenkinek a szemébe bámulsz?!Mert én nem..csak néha néha egy-egy elvetett pillantás...
2010. aug. 4. 11:21
4/15 anonim válasza:
most te ezt hiányolod? Hát lehet, hogy nem akar bunkó lenni sok, hisz azért zavarba lehet ám hozni valakit ha bámulod. A ronda meg idősek meg nincs vesztenivalójuk szegényeknek. De én sem nézek szembe meg egy jányt, nagyon ritkán, akkor meg még elcsapja a fejét. :P Hüle picák.
2010. aug. 4. 11:22
5/15 anonim válasza:
Én ha köszönök (mert faluban lakom) Akkor mindig az illető szemébe nézek
2010. aug. 4. 11:23
6/15 anonim válasza:
Igényled, hogy mindenki a szemedbe nézzen? Miért kellene? Ha beszélsz valakivel, akkor jogos az elvárás. De vadidegenekkel???
2010. aug. 4. 11:24
7/15 anonim válasza:
Szerintem az emberek nagy többsége nem úgy megy az utcán hogy "bámul bele" mindenki szemébe
2010. aug. 4. 11:29
8/15 anonim válasza:
A legtöbb mai fiatalnak egyedül az utcán kisebbségi érzése van, szorong, alap pánikbetegség stb., csak falkában bátrak. Nagyon kevés a jó kiállású fiatal férfi. A század elején, ha egy szép nő végigment az utcán a vadidegen férfiak elismerés képen kalapot emeltek és köszöntek, nagyvárosban is.
Az idős férfiak bámulása viszont egészen ás eredetű.
2010. aug. 4. 11:37
9/15 anonim válasza:
Azért van mert a pasik nagy része a testet, arcot nézi.
Én szeretek szemezni, csak az a gond hogy nem vagyok annyira jóképü gyerek, és így kevesebbel sikerül..
2010. aug. 4. 11:43
10/15 anonim válasza:
Én sose bámulok idegen emberek arcába, megse látom szinte őket. Ha valakivel beszélek akkor természetes a szemkontaktus de így...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!