Mit gondoltok,az elhunyt feleség árnyékából ki lehet kerülni?
A párommal 4 éve vagyunk együtt. A felesége 6 éve hunyt el.
Nagyon nagyon toleráns és empatikus vagyok de kezdem azt érezni, hogy soha nem kerülök ki az árnyékából.
Együtt élünk,de van 2 közös képük ami kint van a szekrényen. Rettenetesen zavar. A párom 2 hetente megy ki a temetőbe.
Házasság szóba sem jöhet, ő kijelentette, hogy ő életében egyszer házasodott csak. Gyerektől szintén teljesen elzárkózik. Van egy 9 éves lánya, ő nem akar már gyereket.
Próbáltam már vele sokszor beszélni,azt mondja, hogy nagyon szeret, velem akar lenni. De közben folyamatosan azt érzem, hogy az elhunyt nyomába se léphetek.
30 évesen, egy hat hónapos ikerpárral lett özvegy a keresztapám. Idén töltötte a 65-öt, a mai napig kint van az esküvői fotó, pedig újra nősült.
És a második felesége soha nem kérte, hogy felejtse vagy rejtse el a múltját.
Nem gyűlölöm, nincs is mit gyűlölnöm rajta.
Egyszerűen a páromtól ezek rosszul esnek. Én úgy érzem, hogy nekem ő lehetne az igazi. De fordítva nem ezt érzem.
Járt pszichológushoz 3 évig miután meghalt a felesége.
13.
Nem elfelejteni és elrejteni kell, hanem a mindennapokban nem vele élni. A kérdezőnek se lenne probléma, ha az albumot lapozgatná át vagy egy évben 1-2 alkalomnal kimenne a temetőbe. Itt nagyon nincs túl rajta a férj.
Kérdező, és ez az egy férfi van a világon?
Hagyd ott, vagy teljesen rámegy az önbecsülésed. Neki dada kell a gyereke mellé, és ingyen cseléd, ingyen pszichológus, ingyen p.na.
Ha nem lépsz, ezzel azt sugallod, hogy ez így renben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!