Hogyan tudnék segíteni gyászoló nagyszüleimnek? Hogyan hozható haza külföldről az elhunyt?
A Nénjém balesetben elhunyt a héten külföldön.
Nagyon nehéz az egész Családunknak. Nagyon régen történt halál eset a környezetünkbe, így sosem voltam/voltunk ilyen helyzetben.
Mindenki szomorú, de talán vagyunk annyira erősek, hogy ne omoljunk össze.
Viszont a nagyszüleim, főleg betegeskedő Mamám(73éves), aki annyira szerette a lányát, szinte belepusztul a tudatba. Most jött volna haza 20-án, már számolta vissza a napokat.
Mi lenne a helyes. Hagyni egy kicsit, vagy menni hozzá és beszéltetni? Eddig mindennap voltunk fent. Nagyon féltem őt/őket, ne hogy rosszul legyenek. ( szívbeteg a mama)
Egy Nemzetközi temetkezési vállalatról találtam linket, de ha valaki tud információt nyújtani arról, hogyan lehetne hazahozni halottat külföldről, kérem írják meg!
Belgiumban történt az eset.
Persze, hogy látogassátok, nem kell erőszakkal beszéltetni, hanem figyelni, hogy neki mi esik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!