Nektek is jobban honvágyatok van ünnepekkor?
Na ezért nem fogok én soha kimenni külföldre dolgozni. Nekem többet ér a család,mint a pénz..de ez én vagyok,sose fogom megérteni a kint dolgozókat.
Amúgy biztos hogy honvágyam lenne nekem is. Sztem hozd ki a maximumot a helyzetből, teremts egy kis kari hangulatot. Halászlét nem tudsz készíteni? Legalább magadnak.. bár nyilván nem sokat segít. Csak épp a feeling miatt .
"csak annyi órát dolgozok amit ténylegesen kell. Most nagyon csendes itt minden, már egy hete itthon vagyok, kb napi 3-4 órát dolgozom ünnepek előtt... a hotel szakma pont karacsonykor busy...lehetetlen ilyenkor elmenni"
Most akkor mi van? Alig van munka, vagy pörgés van?
Amikor csak lehet, gyere haza. És maradj is itt.
Na én nekem ha fegyvert tartanának a fejemhez se mennék ki külföldre dolgozni.
Én ide való vagyok, ide születtem, nem tudnék máshol élni (nem vagyok FIDESZES még mielőtt valaki azt hinné, sőt teljesen hidegen hagy az egész politika)
Ha éhbérért kell teperni akkor éhbérért teperek, de legalább közel vagyok a családhoz...
Nem is bírnám a kint létet. Anno külföldi egy hetes osztálykirándulást is csak úgy bírtam ki, ha s*ggrészegre ittam magam...
Ettől függetlenül nem ítélek el senkit aki kivándorol, mindenkinek szíve joga mit tesz s nem vagyunk egyformák.
Ezek ilyen ideiglenes fellobbanások csak.
Most nyilván nagyon rossz, de fel a fejjel, eltelik 2 hét, és elmúlik az egész.
Nekem is vannak időnként átmeneti rossz időszakok az életemben, én azt szoktam csinálni, hogy fogok egy papírt, hogy most 2019.12.23-án ezért meg ezért ezt meg ezt érzem, és ráírom, hogy nyisd ki 2020.01.23-án (azaz egy hónappal később).
10/10 alkalommal egy hónappal később már az egész gondolat távol jár, és teljesen más gondolatok kötik le épp az elmém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!